Kosmetiikan hankinta

Kosmetiikan tarjonta on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosikymmenten aikana. Myös kosmetiikan maailma on nykyisin globaali, ja markkinoille tupsahtelee uusia tuotteita jatkuvasti. Valinnanmahdollisuuksien lisääntyminen on iloinen asia, sillä kukapa meistä ei haluaisi löytää uusia huipputuotteita käyttöömme. Kehityksessä on myös pohdinnan paikkansa, ja tässä blogissa kerromme, miksi kosmetiikka kannattaa ostaa ammattilaiselta.

1. Asiantunteva palvelu

Jokaisella ihmisellä on yksilölliset tarpeensa – myös ihonhoidossa. Tuttu ja kokenut ihonhoidon asiantuntija tuntee ihosi, tietää sen erityistarpeet ja osaa suositella parhaat tuotteet pitkäjänteiseen ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Kosmetologin ammattitaito auttaa navigoimaan kosmetiikkaviidakossa, ja saat nopeasti ja helposti vinkit ja tuotteet parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ammattitaitoinen kosmetologi ottaa huomioon myös budjettisi ja vastaa mielellään kysymyksiisi. Asiantuntijan hyödyntäminen on myös hyvä keino säästää kosmetiikkaan meneviä euroja pitkällä aikavälillä, sillä hutiostojen määrä vähenee.

2. Kilpailukykyinen hinta

Tuotteiden hinnat kosmetologin liikkeestä kalliita? Ei pidä paikkansa. Iso osa kosmetiikkatuotteiden hinnasta muodostuu tuotanto-, logistiikka- ja brändikustannuksista, minkä vuoksi kuluttajahinnat ovat varsin vakiintuneita. Siksi kauneushoitoloissa hinnat ovat lähes aina samat kuin yleisimmissä verkkokaupoissa ja joissain tuotteissa jopa edullisemmat. Esimerkiksi laadukas kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicin tuotteet ovat jopa 10 % edullisemmat kosmetologillasi kuin valmistajalla itsellään. 

3. Vastuu myydyistä tuotteista

Kun ostat kosmetiikkasi Elegannista, tiedät mitä saat. Me Elegannissa takaamme, että suosittelemamme tuotteet sopivat juuri sinulle. Otamme vastuun tuotteiden toimivuudesta. Mikäli tuote ei oikein käytettynä toimi, vaihdamme tuotteen toimivampaan. 

4. Edistät kotimaista hyvinvointia ja yrittäjyyttä Suomessa

Kulutuskäyttäytymisellämme on suuri merkitys – erityisesti poikkeuksellisina aikoina. Kun ostat tuotteesi suoraan kosmetologiltasi, eurosi edistävät pienyrittäjän liiketoimintaa ja yrittäjän veroeurot puolestaan kasvattavat hyvinvointia koko Suomessa. Pienillä teoilla on suuri merkitys!

5. Kaikki ihonhoitoon liittyvät asiat kerralla kuntoon

Meidän ihonhoidon asiantuntijoiden tehtävä on tukea hyvinvointiasi tarjoamalla asiantuntemusta jokapäiväiseen ihonhoitoosi. Ota kaikki irti vierailustasi ja päivitä esimerkiksi kasvohoidon yhteydessä myös jokapäiväinen kosmetiikkasi yhdellä kertaa. Säästyt tuntien googlailulta ja monimutkaisten tuoteselosteiden tulkkaamiselta, sillä saat asiantuntijaltasi nopeasti sinulle toimivimmat tuotteet. 

6. Kaupan päälle henkilökohtainen ihonhoitosuunnitelma

Ammattitaitoinen ihonhoidon asiantuntija suosittelee paitsi juuri sinulle toimivimmat ihonhoidon tuotteet myös antaa jokaisella käynnilläsi henkilökohtaisen ihonhoitosuunnitelman, jota noudattamalla pääset parhaaseen lopputulokseen. Meiltä Elegannista saat mukaasi myös yksilölliset kotihoito-ohjeet. 

7. Ekologisuus

Kasvava osa päästöistä tulee erilaisten tuotteiden kuljetuksesta ympäri maailmaa. Ekologisempi tapa ostaa kosmetiikkaa on tehdä ostokset tutulla kosmetologillasi käynnin yhteydessä. Me Elegannissa pyrimme ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon myös ilmastotekijät. Siksi meillä on tarjolla laaja valikoima jokapäiväisen ihonhoidon tuotteita, joiden joukosta löydät varmasti kerralla sopivimmat. 

Tiesitkö, että käyttämämme kotimainen Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarja sekä BTB13 -medikaalinen ihonhoitosarja valmistetaan Helsingissä, lähellä meitä. Tilaamme aina kerrallaan suuremman määrän, jotta toimituksen hiilijalanjälki pysyisi mahdollisimman pienenä. Catteco tuotteet puolestaan valmistetaan täällä meillä Nurmijärvellä käsityönä.

8. Kanta-asiakkaille erikoisetuja

Tuttu kosmetologisi tarjoaa useimmiten erikoisetuja ja tuotevinkkejä, joita isoista verkkokaupoista tai ketjuista saa. Elegannin kanta-asiakasohjelma on suunnattu pitkäaikaisille asiakkaillemme. Kanta-asiakaskortillamme kerrytät pisteen jokaisesta käyttämästäsi eurosta henkilökohtaiselle Eleganni-tilillesi. Pisteet ovat rahanarvoisia, ja niillä saat räätälöityjä etuja, kuten lisäpalveluhoitoja ja etuseteleitä tuoteostoihin sekä kausittain vaihtuvia tuotelahjoja. Kanta-asiakkuus siis kannattaa! 

9. Miellyttävä ja kiireetön ostosympäristö

Me Elegannissa panostamme asiakaskokemukseen. Viettämäsi aika meillä on omaa aikaasi, ja haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman kiireettömän ja rauhallisen. Meillä on miellyttävä asioida ja tehdä ostoksia asiantuntevan henkilökuntamme opastamana. Lämpimästi tervetuloa! 

 

Lue lisää henkilökohtaisesta ostoshetkestä. Varaa aikasi ostoksille tästä.