Eleganni vahvistaa kotimaisen kosmetiikan tarjoamaansa tuomalla valikoimiinsa täysin kotimaisen BTB13-ammattikosmetiikkasarjan. Uusi medikaalinen ihonhoitosarja täydentää Elegannin valikoimaa luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordicin rinnalla. Nyt Elegannissa myytävistä tuotteista 100 % tulee Suomesta. 

Täysin kotimainen BTB13-laatukosmetiikkasarja perustuu monivaikutteiseen kantasoluteknologiaan, jota on kuvattu tieteelliseksi läpimurroksi. BTB13-sarjan tuotteiden laatu ja tehokkuus tekivät vaikutuksen myös Elegannin ihonhoidon asiantuntijaan. 

  • Olen jo pitkään etsinyt kotimaista vaihtoehtoa Elegannin medikaalisen kosmetiikan tuotesarjaksi. Etsintä ei ole ollut helppoa, sillä laatukriteerimme ovat äärimmäisen tiukat. BTB13 läpäisi tiukan seulamme kirkkaasti: kyseessä on huippulaatuinen, tuloksellinen, tehokas, vastuullisesti valmistettu ja käyttäjälleen selkeä kosmetiikkasarja – olen aivan myyty, sanoo Elegannin perustaja ja SKY-kosmetologi Anni Kuittinen

BTB13-sarjan saapumisen myötä Eleganni luopuu hyvin palvelleesta Dermalogica-ihonhoitosarjasta ja keskittyy jatkossa tarjoamaan tuotteissaan ja palveluissaan täysin kotimaisia vaihtoehtoja. 

Asiakaspalautteet ovat ylittäneet odotukset – “Kuukausi kokeilussa, ja jo nyt koukussa!”

BTB13-sarjaa on jo saatavilla kotiin ostettuna Elegannista. Tutut Eleganni-hemmotteluhoidot uudella ammattikosmetiikkasarjalla alkavat alkuvuonna 2022. Ensikosketukseen uusien tuotteiden kanssa päässeet asiakkaat ovat vakuuttuneita BTB13-tuotesarjan tehokkuudesta. 

  • Suosittelen! Jos arvostat laatua, ei-silmiä-ärsyttävää ja kotimaista. Kuukausi käyttöä takana ja koukussa, toteaa Elegannin asiakas Tiina. 

Palaute ei yllätä, mutta ilahduttaa Elegannin perustajaa Anni Kuittista. 

  • Asiakaspalautteet ovat suorastaan ylittäneet odotukseni – kotimaisuus ja vastuullisuus ovat ne jutut, joita asiakkaamme tiedostavina ihmisinä selkeästi arvostavat. Asiakkaat ovat kehuneet erityisesti myös tuotteiden laatua ja tehokkuutta. Lisäksi tuotteita on miellyttävä käyttää, mikä on tärkeä kriteeri päivittäisessä ihonhoidossa, Anni sanoo.   

BTB13-ihonhoitosarjan valmistajan Naviterin Brand Manager ja kouluttaja Susanna Kyntölä on innoissaan, että juuri Eleganni päätti ottaa tuotesarjan valikoimiinsa. 

  • On upeaa saada Eleganni BTB13-hoitolaksi. Anni on ammattitaitoinen osaaja, joka tekee työtään tinkimättömästi ja Elegannin arvojen mukaisesti – vastuullisesti, laadukkaasti ja kotimaisesti. On hienoa lähteä yhteistyöhön hoitolan kanssa, jossa arvopohja on sama kuin meillä, ja jossa panostetaan tulokselliseen ja yksilölliseen ihonhoitoon, kotimaisuuteen sekä luonnon kunnioittamiseen ja kestävään kehitykseen.

Taustalla kansainvälisesti patentoitu teknologia

BTB13-ihonhoitosarja perustuu suomalaisten tutkijoiden kehittämään BTB13TM-yhdisteeseen. Monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan perustuva tuotesarja auttaa aktivoimaan passivoituneita kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia- ja aineenvaihdunnan häiriöitä, joista muun muassa monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. Teknologia tuotesarjan taustalla on saanut patenttisuojan sekä Suomessa että kansainvälisesti. 

  • Käytännössä tuotesarja aktivoi tehokkaasti solujen uusiutumista ja suojaa niitä sekä edistää hyvää ihon rakennetta. Patentoitu soluaktivaattori BTB13 tutkitusti vaikuttaa ihosoluissa ja aktivoi niiden toimintaa, Susanna taustoittaa. 

BTB13-sarjan tuotteet ovat nyt saatavilla Elegannissa. Tiesitkö, että voit varata henkilökohtaisen ostoshetken Eleganniin? Tällöin paikalla olet vain sinä ja Elegannin asiantuntija, joka auttaa löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteen ajan kanssa ja terveysturvallisesti. Varaa oma aikasi: www.eleganni.fi/ajanvaraus