Sokerointi – helppoa ja turvallista karvanpoistoa

Sokerointi on tehokas ja nopea tapa poistaa kehon karvoitusta ja heikentää karvankasvua. Sokeroinnissa Elegannin hyvinvoinnin asiantuntija poistaa karvat hygieenisesti sokerimassan avulla. Sokerimassa kuorii hellävaraisesti myös kuolleen ihosolukon pois, ja hoidettu alue pysyy kauniina pitkään. Käytämme hoidoissamme 100 % kotimaista ja luonnollista Hilla Hellä -sokerointimassaa. Sokerointi kaikille halutuille kehon alueille.

Tiesitkö?

Sokeroinnissa karvat poistetaan nopeasti ja hygieenisesti sokerimassalla. Karvanpoiston kannalta paras karvanpituus on minimissään 0,5 mm. Brasilialaisessa sokeroinnissa kannattaa lyhentää karvoitus noin 2 cm pituiseksi.

Ensimmäisen käsittelyn jälkeen iho voi punoittaa, mutta rahoittuu nopeasti. Levitämme hoidossa iholle hoitovoiteen, joka edesauttaa ihon palautumista. Toimenpiteen jälkeen samana päivänä on hyvä välttää voimakasta hikoilua, sillä iho voi ärtyä tavallista herkemmin. Sokeroinnin uusimisen tarve on yksilöllistä. Tyypillinen uusimisväli on noin 3–4 viikkoa. Hoitojen välillä ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti. Asiantuntijamme opastavat mielellään juuri sinun ihollesi sopivimman kuorinnan ja hoitovoiteen valinnassa.