Eleganni Hengähdyshetkiä ® Palautumis­valmennuksella yksilöllistä ohjausta stressin lievittämiseen ja parempaan palautumiseen

Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmennus

Tukemaan arjen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Elegannin Palautumis­valmennuksissa opetellaan palautumaan kiireisen arjen keskellä yhdessä koulutetun Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja Anni Kuittisen johdolla. Valmennuksessa saat käytännön työkaluja stressinhallintaan, rauhallisemman arjen elämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen: opettelet tunnistamaan omat stressitasosi ja kuormitustekijäsi sekä konkreettisesti laskemaan kierroksia fyysisesti ja psyykkisesti. 

Elegannin Palautumisvalmennus on suunniteltu tukemaan arjen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennus soveltuu sinulle, joka haluat parantaa hyvinvointiasi.

Valmennus toteutetaan aina henkilökohtaisista lähtökohdistasi ja tarpeistasi. Se sisältää henkilökohtaisen palautumisesi ja stressitasosi kokonaiskuvan piirtävän alkukartoituksen, 3–10 tapaamiskerran sarjana toteutetun Palautumisvalmennuksen sekä räätälöityjä kotiharjoituksia. 

Hengähdyshetkiä® -ryhmätunnit

Palautumista keholle- ja mielelle

Hengähdyshetkiä® -ryhmätunnilla pääset harjoittelemaan läsnäoloa kiireettä. Jokaisen tunnin tavoitteena on opetella rauhoittamaan keho- ja mieli arjen askareista. Tuntien sisältö koostuu erilaisista kehoa avaavista ja huoltavista liikkeistä sekä helpoista keskittymis- ja hengitysharjoituksista.

Hengähdyshetkiä®- tunnille voit osallistua ilman aiempaa kokemusta. Sarja tehdään aina omaa kehoa kuunnellen, ja liikkeistä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle palautujalle.

Miten pääsen mukaan tunnille?

Järjestämme ryhmätunteja tilauksesta, etäyhteydellä sekä erilaisten tapahtumien ja teemapäivien yhteydessä, näistä löydät lisätietoja verkkosivujenne Ajankohtaista osiosta. Ryhmätuntien ajanvaraukset sähköpostilla: info@eleganni.fi tai viestillä 050 4534946.

Valmennuksen sisältö

  • Vapaudu stressistä alkukartoitus: Kattavassa alkukartoituksessa selviää palautumisesi ja stressitasosi kokonaiskuva. Kartoitamme yhdessä myös keskustelemalla Palautumisvalmennuksen sopivuuden tilanteeseesi. Alkukartoituksen pohjalta laadimme henkilökohtaisen palautumissuunnitelmasi. Saat käyttöösi henkilökohtaisen analyysin tulokset stressitilanteestasi ja kuormitustekijöistä.
  • Palautumisvalmennukset, 3–10 tapaamista: Yksilöllinen, henkilökohtaiseen alkukartoitukseen perustuva tapaaminen, jossa edetään konkreettisin keinoin kohti tavoitettasi valmentajan johdolla. Tapaamiseen kuuluu suunnitelmasta riippuen erilaisia harjoituksia, kuten fyysisiä ja kehon kokonaisvaltaisesti huomioivia hengitys-, rauhoittumisharjoituksia, tai mielikuvallisia piirto- ja assosiaatioharjoituksia. 
  • Kotiharjoitukset: Henkilökohtaisiin tavoitteisiisi ja toiveihisi räätälöityjä kotiharjoituksia stressin lievittämiseen ja palautumiseen. 

Tapaamiset voidaan järjestää: Ulkona luonnosta nauttien, Elegannin tiloissa tai etäyhteydellä. Ajanvarauksen palautumisvalmennukseen pääset tekemään ajanvarauksestamme.

Lue lisää Palautumisvalmennuksesta täältä.

Kenelle Elegannin Palautumisvalmennus soveltuu?

Palautumisvalmennus soveltuu monenlaiseen elämäntilanteeseen hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle henkilölle. Valmennus soveltuu erityisen hyvin, jos:

  • Olet kiinnostunut hyvinvointisi kehittämisestä.
  • Haluat ennaltaehkäistä stressikierrettä ja uupumusta ja oppia ymmärtämään omaa kuormitustasoasi, sen taustatekijöitä sekä sitä, miten niistä on mahdollista palautua. 
  • Olet työuupunut tai koet uupumista töissä lääkärin suositteleman tai muun hoidon tukena. 
  • Koet ylivireyttä tai ahdistusta arjessa. 

Elegannin Palautumisvalmennus voi soveltua myös tukemaan pitkäaikaisten uupumistilojen ja masennuksen hoitoa ja niistä palautumista. Soveltuvuus kartoitetaan valmennuksen esikartoituksessa. Suosittelemme arvioimaan Palautumisvalmennuksen soveltuvuutta tilanteeseesi myös lääkärisi kanssa.