Kasvohoidot

Kaikki palvelut sopivat miehille ja naisille.

Lue lisää kasvohoidostamme täältä.

Pika-apu kasvoille (15 min), 38 €

Ihanteellinen ja tehokas pika-apu nopeaa ihon huoltoa kaipaavalle. Hoito sopii sinulle kun haluat ihosi ongelmakohtiin muutosta, hoidon tarpeen arvion tai kaipaat pientä virkistystä koko kasvoille.

Täsmähoito kasvoille (30 min), 69 €

Yksilöllisesti juuri sinun ihollesi suunniteltu täsmähoito, joka tasapainottaa ihosi ongelmakohtia. Hoidossa asiantuntijamme keskittyy ihosi päätarpeisiin ja hyödyntää edistyksellisimpiä hoitotekniikoita ja tuotteita (esimerkiksi ultraääntä).

Kokonaisvaltainen kasvohoito (60 min), 99 € Suosituin kasvohoitomme!

Ihosi terveyttä ja tasapainoa tukeva ylellinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa hyödynnämme viimeisimpiä tekniikoita palvelemaan parhaiten ihosi yksilöllisiä tarpeita. Hoidossa määrittelemme yhdessä ihonhoitotavoitteesi ja valitsemme sitä parhaiten tukevat tekniikat ja tuotteet.

Nuoren kasvohoito, 89 €

Nuoren ihon erityistarpeisiin sopiva kasvohoito, joka sisältää ihon mekaanisen puhdistuksen. Asiantuntijamme toteuttaa hoidon nuoren iholle parhaiten soveltuvilla tuotteilla ja hoitomenetelmillä sekä ohjaa nuorta ihon kotihoidossa, käymme lopuksi yhdessä läpi nuoren oman ihoanalyysin sekä kasvojen kotihoito-ohjeet.

Medical Skin Peel -ihon kokonaisvaltainen kuorintahoito (60 min), 125 €

Ihoa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti tasoittava ja heleyttävä kuorintahoito, joka toimii myös ikääntymisen merkkeihin.

Medical Skin Peel -ihon täsmäkuorintahoito (30 min), 83 €

Ihoa tehokkaasti tasoittava ja heleyttävä täsmäkuorintahoito.

ELÄMYSHOIDOT

Unna Nordic Metsäelämys -hoito (75 min), 115 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille.

Elegannin Ihomeditaatio -hoito (75 min), 115 €

Tehokas kasvohoito yhdistettynä meditatiiviseen hoitoelämykseen. Meditaation tarkoitus on rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa keskittymiskykyä sekä vapauttaa poukkoileva mieli turhasta kuormituksesta. Meditoidessa keskitetään ajatukset johonkin tiettyyn asiaan: tässä tapauksessa ihoosi ja sen tuntemuksiin hemmottelevan kasvohoidon ja erilaisten hierontatekniikoiden avulla. Ihomeditaatio -hoidossa pääset harjoittelemaan meditaatiota ihosi tuntemusten, hengityksesi ja koko kehosi kautta. Hoidossa hieromme myös kädet ja jalat. Olitpa ensikertalainen tai kokenut meditoija tämä rentouttava uniikki hoitomme sinun on koettava.

Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmennus

Vapaudu stressistä alkukartoitus (75 min) 79 €

Kattavassa alkukartoituksessa selvitetään yhdessä koulututetun palautumisvalmentajan kanssa palautumisesi ja stressitasosi kokonaiskuva. Käynnillä laaditaan henkilökohtainen palautumissuunnitelma. Saat käyttöösi henkilökohtaisen analyysin tulokset stressitilanteestasi ja kuormitustekijöistä.

Palautumisvalmennus (60 min), 69 € /kerta

Yksilöllinen, henkilökohtaiseen alkukartoitukseen perustuva tapaaminen, jossa edetään konkreettisin keinoin kohti palautumistavoitettasi koulutetun valmentajan johdolla. Tapaamiseen kuuluu myös erilaisia yksilöllisiä palautumistasi edistäviä harjoituksia.

Hengähdyshetkiä pienryhmätunti (60 min), 29 €

Lue palautumispalveluistamme lisää täältä.

Kesto­pigmentointi

Kulmamuotoilu, kestopigmentoinnilla (ensimmäinen käsittely), 329 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme pigmentoi luonnolliset ja kauniit kulmat. Kestopigmentointi vaatii vahvistuksen (160 e) 5 – 8 viikon kuluttua.

Silmien ylärajaus kestopigmentoinnilla (ensimmäinen käsittely), 329 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme pigmentoi silmiisi luonnollisen ja kauniin ylärajauksen eli “eyelinerin”. Pigmentointi vaatii vahvistuksen (160 e)  5–8 viikon kuluttua.

Kestopigmentoinnin vahvistus (3 vuoden sisällä), 260 €

Otathan meihin yhteyttä ennen ajanvarausta, jos kestopigmentointi on tehty muualla.  Parhaiten tavoitat meidät viestillä numerostamme 050 4534946, tai sähköpostilla info@eleganni.fi 

Lue lisää kestopigmentoinnista täältä.

Ripset ja kulmat

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus, 85 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien värjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun. Värjäämme käsittelyssä myös alaripset.

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus sekä kulmakarvojen kestovärjäys, 110 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun.

Lisää vaihtoehtoja ripsien ja kulmien laittoon löydät ajanvarauksestamme, kohdasta lisäpalvelut. Ripsien ja kulmien kestovärjäys onnistuu kasvohoidon yhteydessä kätevästi. 

Karvanpoisto sokeroimalla

Kainalot tai bikinilinja, 39 €

Bikinilinja laaja, 49 €

Brassi, 85 € Jatkokäynnit 67 € Lue lisää brassista täältä. Huom! Vain naisille. 

Lisää sokerointivaihtoehtoja löydät ajanvarauksestamme.