Kasvohoidot

Unna Nordic Metsäelämys -hoito (75 min), 110 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen siirrytään kasvojen syväpuhdistavaan ja ihoa kirkastavaan turve-hiilikuorintaan. Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla suomalaista koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä ja ihoa uudistavia seerumeita. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta syvärentouttaa, ja kasvoille levittävä kasvonaamio viilentää ihoa ja rauhoittaa mieltä. Naamion vaikuttaessa tehdään hemmotteleva käsihieronta. Hoidon päätteeksi virkistäydytään nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista puhdistusta tai ultraäänipuhdistusta.

Elegannin Unna Nordic -kasvohoito (60 min), 99 €

Kokonaisvaltainen hemmotteleva metsäelämys. Unna Nordic -kasvohoito vie rentouttavalle metsämatkalle ja antaa iholle tehokkaan ja hemmottelevan hoidon. Kasvohoidossa käytetään aisteja herättävää kotimaista huippulaatuista luonnonkosmetiikkaa, ja se räätälöidään aina ihosi tarpeisiisi sopivaksi. Hoidossa hyödynnetään tarpeen mukaan ihon mekaanista puhdistusta, kirkastavaa ultraäänipuhdistusta, ihon toimintaa aktivoivaa mikrovirtakäsittelyä sekä erilaisia rentouttavia kasvohierontamenetelmiä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

ProSkin-kasvohoito 30 min, 69 €

Räätälöity hemmotteleva tehohoito, jossa asiantuntijamme keskittyy ihosi päätarpeisiin. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita. Hoitoon sisältyy myös ihoanalyysi, ihon kosteusmittaus sekä yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma. Sopii kaikille ihotyypeille.

ProSkin-kasvohoito 60 min, 99 €

Ylellinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito, joka kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää ja puhdistaa ihosi tehokkaasti. Hoidossa käsitellään myös kaula ja decolte. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon kosteusmittaus sekä yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma. Sopii kaikille ihotyypeille.

Nuoren ihonpuhdistus, 89 €

Nuoren ihon erityistarpeisiin sopiva ihonpuhdistus, joka sisältää ihoanalyysin, kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä puhdistavan naamion, seerumin ja voiteet. Asiantuntijamme toteuttaa hoidon nuoren iholle parhaiten soveltuvilla tuotteilla ja hoitomenetelmillä sekä ohjaa nuorta ihon kotihoidossa.

Pro Power Peel -kuorintasarjahoito, 30 tai 60 minuuttia, 285–870 €

Hellävarainen ja tehokas kemiallinen kuorinta, joka vauhdittaa ihosolujen uudistumista tehokkaasti. Sarjahoito tehoaa aknen, ikääntymisen ja hyperpigmentoitumisen jättämiä jälkiin, ja lopputuloksena on huomattavasti sileämpi ja tasaisempi iho. 60 minuutin hoidossa käsitellään myös kaulan alue. Kuorintahoitomme toteutetaan kolmen (3) tai kuuden (6) kerran sarjana. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon kosteusmittaus ja yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma sekä kotihoitopakkaus.

Face Fit- täsmähoito 10min, 30€

Tehokas pikahoito, joka hemmottelee ja tukee ihonhoitoasi eri vuodenaikoina. Suosittelemme yhdistämään osaksi muita hoitoja, kuten ripsihuoltoon tai geelikynsiin.

Ihoanalyysi ja -hoitosuunnitelma, 15 minuuttia, 30 €

Perusteellinen ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma. Asiantuntijamme kartoittaa ja käy läpi kanssasi ihosi erityistarpeet ja -haasteet sekä luo selkeän ja räätälöidyn hoitosuunnitelman tuotesuosituksineen.

Microblading ja
3D-kesto­pigmentointi

Microblading-kulmamuotoilu, 320 €

Hoidossa asiantuntijamme tekee kulmiisi aidonnäköisen ja tyylikkään kulmakarvoja muistuttavan pigmentoinnin. Hinta sisältää kaksi käsittelykertaa sekä hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon.

3D-kulmamuotoilu, 420 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme tatuoi luonnolliset ja kauniit kulmat. Hinta sisältää kaksi käsittelyä sekä hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon.

Silmien ylärajaus kestopigmentoinnilla, 420 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme tatuoi silmiisi luonnollisen ja kauniin ylärajauksen. Hinta sisältää kaksi käsittelyä sekä hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon.

Microbladingin tai pigmentoinnin vahvistus, 195 €

Otathan meihin yhteyttä aikaa varatessasi, jos pigmentointi on tehty muualla.

Ripset ja kulmat

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus, 85 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien värjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys, 40 €

Muotoilu sisältyy hintaan.

Ripsien kestovärjäys, 30 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu, 30 €

Kulmien muotoilu, 25 €

ProNails-geelikynnet ja -rakennekynnet

Geelaus omalle kynnelle, 85–110 €

Omien kynsiesi päälle tehty geelaus toiveidesi mukaan; yhdellä värillä, ranskalaisella kärjellä, sähäkällä glitter-koristelulla tai valitsemallasi kuvioinnilla. Ohut, luonnollinen ja kestävä lopputulos. Huoltoväli 4–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Rakennekynnet, 95–135 €

Asiantuntijamme rakentaa geelillä pidennystä omiin kynsiisi ja toteuttaa kauniin geelauksen toiveidesi mukaisesti yhdellä värillä, usealla värillä, ranskalaisella kärjellä, glitter-kuvioinnilla tai pienellä tai näyttävällä maalauksella. Pituus valitaan omien kynsiesi pituuden mukaan. Kaunis ja tyylikäs lopputulos. Huoltoväli 4–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Kynsihuollot

Kynsihuolto, yhdellä värillä, 79 €

Asiantuntijamme toteuttama kynsihuolto, jossa voit valita haluamasi värisävyn monipuolisesta väripaletistamme. Lopputulos on klassisen kaunis ja kestävä. Huoltoväli 3–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista. Ei sisällä koristelua.

Kynsihuolto ranskalaisella- tai glitterillä, 85 €

Asiantuntijamme toteuttama kynsihuolto, joka sisältää klassisen ranskalaisen, sähäkän glitter-värin tai kauniin häivytetyn ranskalaisen kärjen. Lopputulos on näyttävä ja kestävä. Ei sisällä muuta koristelua. Huoltoväli 3–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Kynsihuolto koristelulla, 95 €

Asiantuntijamme toteuttama kynsihuolto, joka sisältää toiveidesi mukaisen koristelun ja sähäkän glitter-värin, kuvioinnin tai kauniin häivytetyn ranskalaisen kärjen. Lopputulos on näyttävä ja kestävä. Huoltoväli 3–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Yhden kynnen korjaus tai geelivahvistus, 25 €

Kynsihuollon yhteydessä 5 €.

Geelikynsien poisto, 45 €

Sisältää hoitavan kirkkaan kynsilakan.

Pitkien kynsien lisä, 25 €

Sormenpäästä mitattuna kynnen pituus 5–10 mm. Emme huolla yli 10 mm pitkiä kynsiä.

Suihkurusketus

Koko vartalo, 45 €

Karvanpoisto sokeroimalla

Sääret ja reidet, 48–95 €

Kainalot tai bikinilinja, 39 €

Bikinilinja laaja, 49 €

Brassi, 67 – 77 € Huom! Vain naisille.

Sokerointipaketti: brasilialainen, kainalot sekä sääret ja reidet, 195 €

Lisää sokerointivaihtoehtoja löydät ajanvarauksestamme.