Kasvohoidot

Unna Nordic Metsäelämys -hoito (75 min), 110 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen siirrytään kasvojen syväpuhdistavaan ja ihoa kirkastavaan turve-hiilikuorintaan. Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla suomalaista koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä ja ihoa uudistavia seerumeita. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta syvärentouttaa, ja kasvoille levittävä kasvonaamio viilentää ihoa ja rauhoittaa mieltä. Naamion vaikuttaessa tehdään hemmotteleva käsihieronta. Hoidon päätteeksi virkistäydytään nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Elegannin Unna Nordic -kasvohoito (60 min), 99 €

Kokonaisvaltainen hemmotteleva metsäelämys. Unna Nordic -kasvohoito vie rentouttavalle metsämatkalle ja antaa iholle tehokkaan ja hemmottelevan hoidon. Kasvohoidossa käytetään aisteja herättävää kotimaista huippulaatuista luonnonkosmetiikkaa, ja se räätälöidään aina ihosi tarpeisiisi sopivaksi. Hoidossa hyödynnetään tarpeen mukaan ihon mekaanista puhdistusta, kirkastavaa ultraäänipuhdistusta, ihon toimintaa aktivoivaa mikrovirtakäsittelyä sekä erilaisia rentouttavia kasvohierontamenetelmiä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

ProSkin-kasvohoito 30 min, 69 €

Räätälöity hemmotteleva tehohoito, jossa asiantuntijamme keskittyy ihosi päätarpeisiin. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita. Hoitoon sisältyy myös ihoanalyysi, ihon kosteusmittaus sekä yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma. Sopii kaikille ihotyypeille.

ProSkin-kasvohoito 60 min, 99 €

Ylellinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito, joka kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää ja puhdistaa ihosi tehokkaasti. Hoidossa käsitellään myös kaula ja decolte. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon kosteusmittaus sekä yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma. Sopii kaikille ihotyypeille.

Nuoren ihonpuhdistus, 89 €

Nuoren ihon erityistarpeisiin sopiva ihonpuhdistus, joka sisältää ihoanalyysin, kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä puhdistavan naamion, seerumin ja voiteet. Asiantuntijamme toteuttaa hoidon nuoren iholle parhaiten soveltuvilla tuotteilla ja hoitomenetelmillä sekä ohjaa nuorta ihon kotihoidossa. Hoidon kesto noin 50 minuuttia.

Pro Power Peel -kuorintasarjahoito, 30 tai 60 minuuttia, 285–870 €

Hellävarainen ja tehokas kemiallinen kuorinta, joka vauhdittaa ihosolujen uudistumista tehokkaasti. Sarjahoito tehoaa aknen, ikääntymisen ja hyperpigmentoitumisen jättämiä jälkiin, ja lopputuloksena on huomattavasti sileämpi ja tasaisempi iho. 60 minuutin hoidossa käsitellään myös kaulan alue. Kuorintahoitomme toteutetaan kolmen (3) tai kuuden (6) kerran sarjana. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon kosteusmittaus ja yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma sekä kotihoitopakkaus.

Pikahoito kasvoille, 30€

Tehokas pikahoito kasvoille 10 minuuttia, joka hemmottelee ja tukee ihonhoitoasi eri vuodenaikoina. Hoitoon voit yhdistää kätevästi vaikkapa ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ajanvarauksen LISÄPALVELUT osiosta.

Ihoanalyysi ja -hoitosuunnitelma, 15 minuuttia, 30 €

Perusteellinen ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma. Asiantuntijamme kartoittaa ja käy läpi kanssasi ihosi erityistarpeet ja -haasteet sekä luo selkeän ja räätälöidyn hoitosuunnitelman tuotesuosituksineen.

Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmennus

Irti stressistä alkukartoitus 95 €

Kattavassa alkukartoituksessa selvitetään yhdessä koulututetun palautumisvalmentajan kanssa palautumisesi ja stressitasosi kokonaiskuva sekä Palautumisvalmennuksen soveltuvuus tilanteeseesi. Käynnillä laaditaan henkilökohtainen palautumissuunnitelma. Saat käyttöösi henkilökohtaisen analyysin tulokset stressitilanteestasi ja kuormitustekijöistä.

Palautumisvalmennus (60min), sarjana 3 tai 5 kertaa, 79 € /kerta

Yksilöllinen, henkilökohtaiseen alkukartoitukseen perustuva tapaaminen, jossa edetään konkreettisin keinoin kohti palautumistavoitettasi koulutetun valmentajan johdolla. Tapaamiseen kuuluu myös erilaisia yksilöllisiä palautumistasi edistäviä harjoituksia. Loppuarvioinnissa arvioidaan palautumisesi tila, ja mahdollinen jatkovalmennuksen tarve.

Kesto­pigmentointi

Kulmamuotoilu, kestopigmentoinnilla (ensimmäinen käsittely), 329 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme pigmentoi luonnolliset ja kauniit kulmat. Kestopigmentointi vaatii vahvistuksen 5 – 8 viikon kuluttua. Hoito sisältää hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon. 

Silmien ylärajaus kestopigmentoinnilla (ensimmäinen käsittely), 329 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme pigmentoi silmiisi luonnollisen ja kauniin ylärajauksen eli “eyelinerin”. Pigmentointi vaatii vahvistuksen (160 e)  5–8 viikon kuluttua.

Kestopigmentoinnin vahvistus (3 vuoden sisällä), 260 €

Otathan meihin yhteyttä ennen ajanvarausta, jos kestopigmentointi on tehty muualla.  Parhaiten tavoitat meidät viestillä numerostamme 050 4534946. 

Pigmentoinnin poisto, 110 €

Kestopigmentoinnin poisto, yksi käsittely. Lähetä meille kuvat poistettavista pigmentoinneista etukäteen, jotta osaamme suositella sinulle parhaan hoitosarjan. Pigmentoinnin poisto vaatii lähes aina useamman käsittelyn, ja väristä riippuen myös laserhoidon. 

Ripset ja kulmat

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus, 85 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien värjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun. Värjäämme käsittelyssä myös alaripset.

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus sekä kulmakarvojen kestovärjäys, 110 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun.

Karvanpoisto sokeroimalla

Sääret ja reidet, 48–95 €

Kainalot tai bikinilinja, 39 €

Bikinilinja laaja, 49 €

Brassi, 67 – 85 € Lue lisää brassista. Huom! Vain naisille. 

Sokerointipaketti: brasilialainen, kainalot sekä sääret ja reidet, 195 €

Lisää sokerointivaihtoehtoja löydät ajanvarauksestamme.

Meikkaus

Kauneusmeikki, 60 min, 95 €

Luonnollinen ja kuulas meikki, joka soveltuu edustustilaisuuksiin, kuvauksiin ja päivätilaisuuksiin. Meikki toteutetaan toiveidesi mukaisesti.

Ilta- ja juhlameikki, 60 min, 120 €

Intensiivisempi meikki, joka soveltuu täydellisesti juhliin. Meikkaus toteutetaan toiveidesi mukaisesti. Meikin hintaan sisältyvät myös irtoripset, mikäli asiakas niin toivoo.

Häämeikki, 75 min, 170 €

Upea ja omannäköisesi meikki tärkeimpään päivääsi. Meikkiin sisältyy aina koemeikki, jolla varmistetaan, että meikki on hääpäivänä täydellinen. Meikkaus toteutetaan toiveidesi mukaisesti.

Meikkiopastus, 90 min, 150 €

Rento ja matalan kynnyksen tuokio, jossa opetellaan asiantuntijan opastuksella kestävän ja kauniin meikkipohjan tekoa sekä sitä miten korostaa omia parhaita puolia. Meikkiopastus toteutetaan asiakkaan omilla meikeillä tai asiantuntijan meikkipaletilla toiveesi mukaisesti.