Kasvohoidot

Pikahoito kasvoille (10 min), 30€

Ihanteellinen ja tehokas pikahoito nopeaa ihon raikastusta ja huoltoa kaipaavalle. Hoidossa virkistämme koko kasvojen alueen tai keskitymme tiettyyn alueeseen, esimerkiksi silmänympärysihoon. Tämä hoito on ratkaisusi, kun sinulla ei ole suuria ihoon liittyviä ongelmakohtia, mutta kaipaat arjen ihonhoitoosi kevyttä ammattilaisen tukea.

Täsmähoito kasvoille (30 min), 69 €

Yksilöllisesti juuri sinun ihollesi suunniteltu täsmähoito, joka tasapainottaa ihoa nopeasti. Hoidossa asiantuntijamme keskittyy ihosi päätarpeisiin ja hyödyntää edistyksellisimpiä hoitotekniikoita ja tuotteita. Hoitoon kuuluu Eleganni-ihonhoitoanalyysi, ihon kosteusmittaus sekä yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma, ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito toteutetaan kotimaisilla tuotteilla, toiveidesi mukaan: medikaalisella BTB13 tai Unna Nordic luonnonkosmetiikalla. 

Kokonaisvaltainen kasvohoito (60 min), 99 €

Ihosi terveyttä ja tasapainoa tukeva ylellinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa hyödynnämme viimeisimpiä tekniikoita palvelemaan parhaiten ihosi yksilöllisiä tarpeita. Hoidossa määrittelemme yhdessä ihonhoitotavoitteesi ja valitsemme sitä parhaiten tukevat tekniikat ja tuotteet. Hoitoon kuuluu Eleganni-ihonhoitoanalyysi, ihon kosteusmittaus sekä yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma, ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito toteutetaan kotimaisilla tuotteilla, toiveidesi mukaan: medikaalisella BTB13 tai Unna Nordic luonnonkosmetiikalla. 

Nuoren ihonpuhdistus, 89 €

Nuoren ihon erityistarpeisiin soveltuva ihonpuhdistus, joka puhdistaa tehokkaasti ihoa epäpuhtauksista. Hoidossa tavoitteenamme on selkeästi puhtaampi iho ja miellyttävä hoitokokemus. Tämä hoito sopii erinomaisesti nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai kokeneemmalle ihonhoitajalle. Toteutamme ihonhoidon yksilöllisesti nuoren iholle parhaiten soveltuvilla tuotteilla ja tekniikoilla sekä ohjaamme nuorta ihon kotihoidossa. 

Pro Power Peel -kuorintasarjahoito, (30 min), 95 €

Ihoa tehokkaasti tasoittava ja heleyttävä kuorintahoito, joka silottaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti ja toimii myös ennenaikaisiin ikääntymisen merkkeihin. Toteutamme kuorintahoidot kolmen (3) kerran sarjahoitoina parhaiden ja näkyvimpien tulosten saavuttamiseksi.

Uusi asiakas? Arvioimme uudistavan kuorintahoidon tarpeen tapauskohtaisesti. Varaa ensimmäiseksi kasvohoidoksesi Kokonaisvaltainen kasvohoito. 

Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmennus

Vapaudu stressistä alkukartoitus 95 €

Kattavassa alkukartoituksessa selvitetään yhdessä koulututetun palautumisvalmentajan kanssa palautumisesi ja stressitasosi kokonaiskuva. Käynnillä laaditaan henkilökohtainen palautumissuunnitelma. Saat käyttöösi henkilökohtaisen analyysin tulokset stressitilanteestasi ja kuormitustekijöistä.

Palautumisvalmennus (60min), sarjana 3 tai 5 kertaa, 79 € /kerta

Yksilöllinen, henkilökohtaiseen alkukartoitukseen perustuva tapaaminen, jossa edetään konkreettisin keinoin kohti palautumistavoitettasi koulutetun valmentajan johdolla. Tapaamiseen kuuluu myös erilaisia yksilöllisiä palautumistasi edistäviä harjoituksia. Loppuarvioinnissa arvioidaan palautumisesi tila, ja mahdollinen jatkovalmennuksen tarve.

Kesto­pigmentointi

Kulmamuotoilu, kestopigmentoinnilla (ensimmäinen käsittely), 329 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme pigmentoi luonnolliset ja kauniit kulmat. Kestopigmentointi vaatii vahvistuksen (160 e) 5 – 8 viikon kuluttua. Hoito sisältää hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon. 

Silmien ylärajaus kestopigmentoinnilla (ensimmäinen käsittely), 329 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme pigmentoi silmiisi luonnollisen ja kauniin ylärajauksen eli “eyelinerin”. Pigmentointi vaatii vahvistuksen (160 e)  5–8 viikon kuluttua.

Kestopigmentoinnin vahvistus (3 vuoden sisällä), 260 €

Otathan meihin yhteyttä ennen ajanvarausta, jos kestopigmentointi on tehty muualla.  Parhaiten tavoitat meidät viestillä numerostamme 050 4534946, tai sähköpostilla info@eleganni.fi 

Ripset ja kulmat

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus, 85 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien värjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun. Värjäämme käsittelyssä myös alaripset.

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus sekä kulmakarvojen kestovärjäys, 110 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun.

Karvanpoisto sokeroimalla

Sääret ja reidet, 48–95 €

Kainalot tai bikinilinja, 39 €

Bikinilinja laaja, 49 €

Brassi, 67 – 85 € Lue lisää brassista. Huom! Vain naisille. 

Sokerointipaketti: brasilialainen, kainalot sekä sääret ja reidet, 195 €

Lisää sokerointivaihtoehtoja löydät ajanvarauksestamme.

Meikkaus

Kauneusmeikki, 60 min, 95 €

Luonnollinen ja kuulas meikki, joka soveltuu edustustilaisuuksiin, kuvauksiin ja päivätilaisuuksiin. Meikki toteutetaan toiveidesi mukaisesti.

Ilta- ja juhlameikki, 60 min, 120 €

Intensiivisempi meikki, joka soveltuu täydellisesti juhliin. Meikkaus toteutetaan toiveidesi mukaisesti. Meikin hintaan sisältyvät myös irtoripset, mikäli asiakas niin toivoo.

Häämeikki, 75 min, 170 €

Upea ja omannäköisesi meikki tärkeimpään päivääsi. Meikkiin sisältyy aina koemeikki, jolla varmistetaan, että meikki on hääpäivänä täydellinen. Meikkaus toteutetaan toiveidesi mukaisesti.

Meikkiopastus, 90 min, 150 €

Rento ja matalan kynnyksen tuokio, jossa opetellaan asiantuntijan opastuksella kestävän ja kauniin meikkipohjan tekoa sekä sitä miten korostaa omia parhaita puolia. Meikkiopastus toteutetaan asiakkaan omilla meikeillä tai asiantuntijan meikkipaletilla toiveesi mukaisesti.