Elämyshoidot – rentouttavat ja lievittävät stressiä, täydellinen hetki hemmotteluun.

Kehoa ja mieltä rentouttavat Elämyshoidot on suunniteltu tuomaan kokonaisvaltainen hemmotteluhetki arjen vastapainoksi. Näissä hoidoissa saattaa kadota ajantaju, ja pääset käymään unen rajamailla- syvästi rentoutuneessa tilassa. Saatat myös nukahtaa. Jokainen hoito on suunniteltu niin, että se muodostaa unohtumattoman hoitoelämyksen useiden tarkkaan suunniteltujen osiensa summana.

Elämyshoidot sopivat sinulle: Kun kehosi ja mielesi kaipaavat rentoutumista, haluat lievittää stressiä tai vain hemmotella itseäsi. Jos kaipaat arjen vastapainoksi pysähtymistä ja rauhoittumista. Näissä(kin) hoidossa saat hyvällä omallatunnolla olla halutessasi puhumatta ja nauttia hirsihuvilan hiljaisuudesta. 

UUTTA ja uniikkia! Elegannin Ihomeditaatio -hoito, 75 min

Meditaation tarkoitus on rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa keskittymiskykyä sekä vapauttaa poukkoileva mieli turhasta kuormituksesta. Meditoidessa keskitetään ajatukset johonkin tiettyyn asiaan: tässä tapauksessa ihoosi ja sen tuntemuksiin, hemmottelevan kasvohoidon ja erilaisten hierontatekniikoiden avulla. Ihomeditaatio -hoidossa pääset harjoittelemaan meditaatiota ihosi tuntemusten, hengityksesi ja koko kehosi kautta. Hoidossa hieromme myös kädet ja jalat. Olitpa ensikertalainen tai kokenut meditoija tämä rentouttava uniikki hoitomme sinun on koettava.

Unna Nordic Metsäelämys -hoito, 75 min

Koe Suomalaisen metsän rentouttava vaikutus ihollasi.

Metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen siirrytään kasvojen syväpuhdistavaan ja ihoa kirkastavaan turve-hiilikuorintaan. Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla suomalaista koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä ja ihoa uudistavia seerumeita. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta syvärentouttaa, ja kasvoille levitettävä kasvonaamio viilentää ihoa ja rauhoittaa mieltä. Naamion vaikuttaessa tehdään hemmotteleva käsihieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.