Palvelut

Varaa aika
Siirry verkkokauppaan

Kasvohoidot –
Unna Nordic

Kotimaista Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjaa ovat inspiroineet metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä tasapainoa ylläpitävää katajaa.

Laadukkaat raaka-aineet on suunniteltu vahvistamaan ihoa ja aktivoimaan sen omaa uudistumiskykyä.

Lue lisää
Varaa aika
kasvohoito-dermalogica

Kasvohoidot – Dermalogica

Kauneus ja komeus kumpuavat sisältä, mutta pienen hemmottelun avulla ne näkyvät kauas. Jokainen kasvohoitomme on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Kasvohoitomme kosteuttavat, kirkastavat, kiinteyttävät ja puhdistavat ihoasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää
Varaa aika

Elämyshoidot

Kotimaista Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjaa ovat inspiroineet metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon. Laadukkaat raaka-aineet on suunniteltu vahvistamaan ihoa ja aktivoimaan sen omaa uudistumiskykyä.

Lue lisää
Varaa aika

Ripset

Ripsien Lash Lift -kestotaivutuksella saadaan kauniin luonnolliset, helppohoitoiset ja kaarevat ripset ilman liimaa tai ripsienpidennystä.  Koulutettu asiantuntijamme auttaa valitsemaan ripsillesi sopivan kaarevuuden.

Lue lisää
Varaa aika

Palautumis­valmennus

Elegannin Palautumisvalmennuksissa opetellaan palautumaan kiireisen arjen keskellä yhdessä koulutetun Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja Anni Kuittisen johdolla.

Valmennuksessa saat käytännön työkaluja stressinhallintaan, rauhallisemman arjen elämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen: opettelet tunnistamaan omat stressitasosi ja kuormitustekijäsi sekä käytännön harjoituksilla yhdessä valmentajan kanssa onnistut laskemaan kierroksia fyysisesti ja psyykkisesti. Valmennus toteutetaan aina henkilökohtaisista lähtökohdistasi ja tarpeisiisi.

Lue lisää
Varaa aika

Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa kehon karvoitusta ja heikentää karvankasvua. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa, ja hoidettu alue pysyy kauniina pitkään. Sokerointi sopii kaikille halutuille kehon alueille.

Lue lisää
Varaa aika

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi tarjoaa mahdollisuuden pysyvämpään huoliteltuun ja luonnolliseen ulkonäköön. Kestopigmentointi tehdään tatuoimalla ihoon, ja sillä saadaan esimerkiksi kauniit luonnolliset kulmat ja silmien rajaukset.

Lue lisää
Varaa aika
kestopigmentointi
Ostoshetki

Ostoshetki

Tervetuloa ostoksille silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Täydennä hyllyjäsi suosikkituotteillasi ja löydä uudet yksilöllisiin tarpeisiisi sopivat tuotteet asiantuntevan SKY-kosmetologimme opastuksella.

Lue lisää
Varaa aika

Meikkauspalvelut

Tärkeä tilaisuus tulossa? Ota hetki itsellesi ja valmistaudu elämän ilonhetkiin hemmotteluhetkellä, jossa Elegannin asiantuntija tuo parhaat puolesi esiin.

Lue lisää
Varaa aika