kasvohoito-dermalogica

Kasvohoidot

Kauniin ja terveen ihon salaisuus on yksilöllinen kasvohoito sekä omalle iholle suunniteltu kotihoito. Meille tullessasi sinun ei tarvitse tietää millainen hoito sopii parhaiten ihollesi – me ihonhoidon asiantuntijoina teemme sen puolestasi toiveitasi kuunnellen. Valitse listasta vain haluamasi kasvohoidon pituus ja me suunnittelemme hoidon ihollesi parhaiten sopivaksi. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia tehokkaasta ja hemmottelevasta kasvohoidosta osaavissa käsissämme.

Elämyshoidot

Hemmottelevat ja rentouttavat Elämyshoitomme on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja lievittämään stressiä monipuolisesti. Täydellinen arjen vastapaino palautumisen ja ihon hyvinvoinnin tueksi.

Ripset

Ripsien Lash Lift -kestotaivutuksella saadaan kauniin luonnolliset, helppohoitoiset ja kaarevat ripset ilman liimaa tai ripsienpidennystä.  Koulutettu asiantuntijamme auttaa valitsemaan ripsillesi sopivan kaarevuuden.

Palautumis­valmennus

Elegannin Palautumisvalmennuksissa opetellaan palautumaan kiireisen arjen keskellä yhdessä koulutetun Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja Anni Kuittisen johdolla.

Valmennuksessa saat käytännön työkaluja stressinhallintaan, rauhallisemman arjen elämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen: opettelet tunnistamaan omat stressitasosi ja kuormitustekijäsi sekä käytännön harjoituksilla yhdessä valmentajan kanssa onnistut laskemaan kierroksia fyysisesti ja psyykkisesti. Valmennus toteutetaan aina henkilökohtaisista lähtökohdistasi ja tarpeisiisi.

Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa kehon karvoitusta ja heikentää karvankasvua. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa, ja hoidettu alue pysyy kauniina pitkään. Sokerointi sopii kaikille halutuille kehon alueille.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi tarjoaa mahdollisuuden pysyvämpään huoliteltuun ja luonnolliseen ulkonäköön. Kestopigmentointi tehdään tatuoimalla ihoon, ja sillä saadaan esimerkiksi kauniit luonnolliset kulmat ja silmien rajaukset.

kestopigmentointi
Ostoshetki

Ostoshetki

Tervetuloa ostoksille silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Täydennä hyllyjäsi suosikkituotteillasi ja löydä uudet yksilöllisiin tarpeisiisi sopivat tuotteet asiantuntevan SKY-kosmetologimme opastuksella.

Meikkauspalvelut

Tärkeä tilaisuus tulossa? Ota hetki itsellesi ja valmistaudu elämän ilonhetkiin hemmotteluhetkellä, jossa Elegannin asiantuntija tuo parhaat puolesi esiin.