Kasvohoidot

Kauniin ja terveen ihon salaisuus on yksilöllinen kasvohoito sekä omalle iholle suunniteltu kotihoito. Meille tullessasi sinun ei tarvitse tietää millainen hoito sopii parhaiten ihollesi – me ihonhoidon asiantuntijoina teemme sen puolestasi toiveitasi kuunnellen. Valitse listasta vain haluamasi kasvohoidon pituus ja me suunnittelemme hoidon ihollesi parhaiten sopivaksi. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia tehokkaasta ja hemmottelevasta kasvohoidosta osaavissa käsissämme.

Elämyshoidot

Kehoa ja mieltä rentouttavat Elämyshoidot on suunniteltu tuomaan kokonaisvaltainen hemmotteluhetki arjen vastapainoksi. Näissä hoidoissa saattaa kadota ajantaju, ja pääset käymään unen rajamailla- syvästi rentoutuneessa tilassa. Saatat myös nukahtaa. Jokainen hoito on suunniteltu niin, että se muodostaa unohtumattoman hoitoelämyksen useiden tarkkaan suunniteltujen osiensa summana.

Hengähdyshetkiä® Palautumispalvelut

Palautumista keholle- ja mielelle.

Elegannin Palautumisvalmennuksissa opetellaan palautumaan kiireisen arjen keskellä yhdessä koulutetun Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja Anni Kuittisen johdolla.

Valmennuksessa saat käytännön työkaluja stressinhallintaan, rauhallisemman arjen elämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen: opettelet tunnistamaan omat stressitasosi ja kuormitustekijäsi sekä käytännön harjoituksilla yhdessä valmentajan kanssa onnistut laskemaan kierroksia fyysisesti ja psyykkisesti. Valmennus toteutetaan aina henkilökohtaisista lähtökohdistasi ja tarpeisiisi.

Lash Lift -ripsien kestotaivutus

Kestotaivutus on mainio tapa saada kauniin luonnolliset ja helppohoitoiset ripset. Hoitomme sisältää ripsien kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun. Omien ripsiesi pituus ja vahvuus vaikuttavat lopputulokseen. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan kanssasi ripsillesi sopivan kaarevuuden. Hoidossa ripsesi taivutetaan tyvestä alkaen – näin saamme luotua avoimen ja näyttävän katseen. Ripset näyttävät käsittelyn jälkeen pidemmiltä. Lash Lift -käsittely antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin.

Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa kehon karvoitusta ja heikentää karvankasvua. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa, ja hoidettu alue pysyy kauniina pitkään. Sokerointi sopii kaikille halutuille kehon alueille.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi tarjoaa mahdollisuuden pysyvämpään huoliteltuun ja luonnolliseen ulkonäköön. Kestopigmentointi tehdään tatuoimalla ihoon, ja sillä saadaan esimerkiksi kauniit luonnolliset kulmat ja silmien rajaukset.

kestopigmentointi

Ostoshetki

Tervetuloa ostoksille silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Täydennä hyllyjäsi suosikkituotteillasi ja löydä uudet yksilöllisiin tarpeisiisi sopivat tuotteet asiantuntevan SKY-kosmetologimme opastuksella. Saat ihonhoitovinkkejä ja pääset kokeilemaan uutuustuotteitamme ensimmäisten joukossa. Vierailusi aikana varaamme liikkeemme vain sinun käyttöösi, eikä se ole auki muille asiakkaille. Varaa oma ostoshetkesi ajanvarauksestamme.