Palvelut

Varaa aika

Kasvohoidot –
Unna Nordic

Kotimaista Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjaa ovat inspiroineet metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä tasapainoa ylläpitävää katajaa.

Laadukkaat raaka-aineet on suunniteltu vahvistamaan ihoa ja aktivoimaan sen omaa uudistumiskykyä.

Lue lisää
Varaa aika
kasvohoito-dermalogica

Kasvohoidot – Dermalogica

Kauneus ja komeus kumpuavat sisältä, mutta pienen hemmottelun avulla ne näkyvät kauas. Jokainen kasvohoitomme on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Kasvohoitomme kosteuttavat, kirkastavat, kiinteyttävät ja puhdistavat ihoasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää
Varaa aika

Ripset

Ripsien Lash Lift -kestotaivutuksella saadaan kauniin luonnolliset, helppohoitoiset ja kaarevat ripset ilman liimaa tai ripsienpidennystä.  Koulutettu asiantuntijamme auttaa valitsemaan ripsillesi sopivan kaarevuuden.

Lue lisää
Varaa aika

Geelikynnet

Geelikynsillä saat huolitellut ja kauniit kädet useaksi viikoksi. Asiantuntijamme luo kynsistäsi aina omannäköisesi ja toteuttaa toiveidesi mukaiset pituudet, muodot, värin ja koristelun. Olemme erikoistuneet luonnollisiin, ohuisiin ja lyhyisiin kynsiin. 

Lue lisää
Varaa aika

Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa kehon karvoitusta ja heikentää karvankasvua. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa, ja hoidettu alue pysyy kauniina pitkään. Sokerointi sopii kaikille halutuille kehon alueille.

Lue lisää
Varaa aika

3D-kestopigmentointi

Kestopigmentointi tarjoaa mahdollisuuden pysyvämpään huoliteltuun ja luonnolliseen ulkonäköön. Kestopigmentointi tehdään tatuoimalla ihoon, ja sillä saadaan esimerkiksi kauniit luonnolliset kulmat ja silmien rajaukset.

Lue lisää
Varaa aika
kestopigmentointi-3d
microblading

Microblading

Microblading-kulmamuotoilu tuo helppoutta arkeen huolitelluilla kulmilla. Hoidossa kulmiin tehdään aidonnäköinen kulmakarvoja muistuttava pigmentointi. Koulutetun asiantuntijamme käsissä kulmistasi tulee luonnollisen tyylikkäät ja kauniit.

Lue lisää
Varaa aika

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat upean hehkun ihollesi ilman auringon vahingoittavaa UV-säteilyä. Tasainen ja turvallinen päivitys kehittyy ihollasi nopeasti toimenpiteen jälkeen.

Lue lisää
Varaa aika

Meikkauspalvelut

Tärkeä tilaisuus tulossa? Ota hetki itsellesi ja valmistaudu elämän ilonhetkiin hemmotteluhetkellä, jossa Elegannin asiantuntija tuo parhaat puolesi esiin.

Varaa aika