Kasvohoidot joilla saavutat tuloksia – räätälöitynä juuri sinun ihollesi.

Kasvohoito joka hoitaa tehokkaasti ihoasi ja hemmottelee mieltäsi. Nurmijärven kauniissa maisemissa.

Jokainen iho kaipaa yksilöllistä, juuri sille sopivaa hoitoa. Meidän tehtävämme ihonhoidon asiantuntijoina on räätälöidä sinulle paras mahdollinen kasvohoito. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen kasvohoitomme yksilöllisesti ihosi kunnon, ihoanalyysin ja toiveidesi mukaisesti – siksi hoitomme myös sopivat aina kaikille ihotyypeille. Olemme erikoistuneet pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseen. Autamme sinua saavuttamaan tarpeidesi mukaisen ihon olipa toiveenasi puhtaampi, sileämpi, kosteutetumpi tai tasaisempi iho. 

Avoimuus on tärkeä osa ammattitaitoamme. Emme perusta toimintaamme epärealistisiin lupauksiin, vaan kerromme rehellisesti millaisia tuloksia voimme ihollesi saada ja millä aikavälillä niitä saavuttaa. Kasvohoitoihimme kuuluvat aina yksilöllinen Eleganni-ihoanalyysi™, ihon kosteusmittaus ja asiantuntijamme sinulle räätälöimä kasvohoito.

Hoidoissa käytämme lähellä valmistettuja kotimaisia BTB13 ja Unna Nordic tuotteita.

Jokainen kasvohoitomme on elämys, joka hemmottelee kaikkia aistejasi. Mikäli toivot hoidoltasi erityisesti kokonaisvaltaisempaa rentoutumista ja hemmottelevaa hiljaisuutta, suosittelemme tutustumaan Elämyshoitoihimme.

Mitä kasvohoidossa tapahtuu? Lue lisää kasvohoidoistamme täältä.

Yksilölliset kasvohoidot Nurmijärvellä

Kasvohoidoissamme hemmottelemme ihoasi kokonaisvaltaisesti ihosi tarpeiden mukaisesti.

Kokonaisvaltainen kasvohoito, 60 minuuttia. Suosituin kasvohoitomme.

Täsmähoito kasvoille, 30 minuuttia.

Pikahoito kasvoille, 15 minuuttia.

Nuoren kasvohoito, 60 minuuttia.

Medical Skin Peel -ihon kemiallinen kuorintahoito (30 tai 50 minuuttia)

Hellävarainen ja tehokas kemiallinen kuorinta vauhdittaa ihosolujen uudistumista ja on yksi tehokkaimmista keinoista saavuttaa näkyviä tuloksia. Hoitomme puhdistaa ja kirkastaa ihoasi tehokkaasti. Suosittelemme kuorintahoitoa kolmen (3) kerran sarjana.

Kasvohoitomme sisältävät:

  • Asiantuntijamme ihoanalyysin
  • Kasvojen ihon kosteusmittauksen
  • Oman ihosi mukaiset erikoiskäsittelyt (esimerkiksi: ultraäänipuhdistuksen, ihoa elvyttävän mikrovirtakäsittelyn, erilaisia hierontoja, mekaanisen ihonpuhdistuksen, silmänympärysihon erikoishoidon..)
  • Yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman ja kotihoito-ohjeet