Monipuolinen ja tehokas kasvohoito, jolla saavutat tuloksia – räätälöitynä juuri sinun ihollesi.

Jokainen iho kaipaa yksilöllistä, juuri sille sopivaa hoitoa. Meidän tehtävämme ihonhoidon asiantuntijoina on räätälöidä sinulle paras mahdollinen kasvohoito. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen kasvohoitomme yksilöllisesti ihosi kunnon, ihoanalyysin ja toiveidesi mukaisesti – siksi hoitomme myös sopivat aina kaikille ihotyypeille. Olemme erikoistuneet pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseen. Autamme sinua saavuttamaan tarpeidesi mukaisen ihon olipa toiveenasi puhtaampi, sileämpi, kosteutetumpi tai tasaisempi iho. 

Avoimuus on tärkeä osa ammattitaitoamme. Emme perusta toimintaamme epärealistisiin lupauksiin, vaan kerromme rehellisesti millaisia tuloksia voimme ihollesi saada ja millä aikavälillä niitä saavuttaa. Kasvohoitoihimme kuuluvat aina yksilöllinen Eleganni-ihoanalyysi™, ihon kosteusmittaus ja asiantuntijamme arvio parhaasta hoitotavasta.

Hoidoissa käytämme lähellä valmistettuja kotimaisia BTB13 ja Unna Nordic tuotteita.

Jokainen kasvohoitomme on elämys, joka hemmottelee kaikkia aistejasi. Mikäli toivot hoidoltasi erityisesti kokonaisvaltaisempaa rentoutumista ja hemmottelevaa hiljaisuutta, suosittelemme tutustumaan Elämyshoitoihimme.

kasvohoito-dermalogica

Yksilölliset kasvohoidot (30 tai 60 minuuttia)

Kasvohoidoissamme hemmottelemme ihoasi kokonaisvaltaisesti ihosi tarpeiden mukaisesti.

Tehokkaat Pro Power Peel -kuorintasarjahoidot

Hellävarainen ja tehokas kemiallinen kuorinta vauhdittaa ihosolujen uudistumista ja on yksi tehokkaimmista keinoista saavuttaa näkyviä tuloksia. Hoitomme puhdistaa ja kirkastaa ihoasi tehokkaasti. Kuorintahoitomme toteutetaan kolmen (3) kerran sarjana.

kasvohoito-dermalogica

Kasvohoitomme sisältävät:

  • Asiantuntijamme ihoanalyysin
  • Kasvojen ihon kosteusmittauksen
  • Oman ihosi mukaiset erikoiskäsittelyt
  • Yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman ja kotihoito-ohjeet