Eleganni laajentaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tarjoomaansa ja tuo palvelu- ja tuotevalikoimaansa Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjan. Kotimainen, suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saanut ammattilaissarja vie aisteja hemmottelevalle matkalle kotimaiseen metsään.

Uutuushoidot vievät aistimatkalle kotimaiseen metsään

Kotimaista Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjaa ovat inspiroineet metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä tasapainoa ylläpitävää katajaa. 

Laadukkaat raaka-aineet on suunniteltu vahvistamaan ihoa ja aktivoimaan sen omaa uudistumiskykyä. 

– Metsä kuuluu vahvasti suomalaiseen mielenmaisemaan ja sillä on tunnetusti positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin. Unna Nordicissa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet ja tuttu metsäinen tuoksumaailma, joka rentouttaa ja auttaa palautumaan kiireisen arjen keskellä, kertoo Unna Nordicin kehitystiimin jäsen, pääkouluttaja SKY- ja ekokosmetologi Minna Monthan

Elegannin myötä Unna Nordic -tuotteiden saatavuus paranee. 

– On mahtavaa saada juuri Eleganni mukaan Unna Nordic -asiantuntijoiden joukkoon. Koulutuksessamme huokui intohimo ihonhoitoon ja elämyksien luomiseen asiakkaille, Monthan jatkaa. 

Laatu, kotimaisuus ja vastuullisuus vakuuttivat

Eleganni on tunnettu laadukkaista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevista palveluistaan. Unna Nordic täydentää Elegannin valikoimaa tuomalla aistillisen metsäelämyksen tutun laatukosmetiikkasarja Dermalogican rinnalle. 

– Olemme etsineet jo vuosia sopivaa elämyksellistä hoito- ja tuotesarjaa täydentämään valikoimaamme, mutta tehtävä osoittautui yllättävän vaikeaksi. Ala pursuaa vaihtoehtoja, mutta arvioinnissa tarkat laatuvaatimuksemme ylitti vain Unna Nordic. Kotimaisuus, vastuullisuus ja huippulaatuisten tuotteiden käytettävyys vakuuttivat, ja voin ilolla ja ylpeydellä tuoda uutuushoitomme ja -tuotteemme asiakkaillemme, kertoo SKY-kosmetologi ja Elegannin perustaja Anni Kuittinen

Kysyntä luonnonkosmetiikalle ja kotimaisille vaihtoehdoille ihonhoidossa on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Yksittäisten tuotteiden valinnassa korostuvat asiakkaan ihon yksilölliset tarpeet ja rutiinit. 

– Tuotteiden laatu, puhtaus ja alkuperä kiinnostavat yhä enemmän, ja niihin panostamme myös Elegannissa. Ihonhoidossa on tärkeää tarpeiden henkilökohtaisuus. Unna Nordic -sarja on sanalla sanoen järkevä, sillä sen tuotelinjattoman valikoiman aarteista pääsee räätälöimään kunkin yksilöllisiin tarpeisiin toimivan ihonhoitokokonaisuuden, Anni jatkaa. 

Unna Nordic on todellista lähituotantoa, sillä tehdas sijaitsee aivan Elegannin vieressä Helsingin Herttoniemessä. 

– Hiilijalanjälkemme on ennätyspieni, sillä tukkureissut sujuvat kävellen ja samalla happea haukkaillen, Anni iloitsee. 

 

Varaa aikasi Elegannin Unna Nordic Metsäelämys -hoitoihin täällä