Halusin tulla vielä ennen pääsiäistä kertomaan, mitä meille Eleganniin kuuluu ja vinkata, mitä uutta ihanaa on luvassa tulevaisuudessa.

Aivan aluksi haluan kiittää lämpimästi jokaista ostoksen tehnyttä asiakastamme! Voit olla varma, että tukesi on ollut meille elintärkeää. Viimeiset viikot ovat olleet raskaita, mutta myös opettavia: on pitänyt muuttaa koko liiketoiminta uuteen suuntaan ja kehittää uusia kontaktittomia palveluita, Eleganni-laadusta tinkimättä. Siinä onkin riittänyt työtä sekä minulle että monelle muulle! Ajoittaisista epätoivon hetkistä huolimatta olemme pystyneet julkaisemaan uusia toimivia palveluita ja tuotepaketteja – siitä olen äärimmäisen iloinen ja ylpeä.

Olen tehnyt töitä Elegannin eteen jo yli 10 vuotta, mutta tarinamme on vasta alussa. Rakastan työtäni ihonhoidon ja hyvinvoinnin parissa, ja tässä kriisitilanteessa paloni yrittäjyyttä kohtaan on vain vahvistunut. On ollut ihanaa kehittää uusia palveluita ja nähdä, miten ne ovat ilahduttaneet myös teitä. Se, jos mikä, on ollut raskaiden päivien arvoista!

Teen kaiken voitavani sen eteen, että yhteinen matkamme jatkuu tulevaisuudessakin. Etsimme Mona-kollegani kanssa parhaat mahdolliset tavat palvella teitä, ihanat asiakkaamme, arvojemme mukaisesti; laadukkaasti, turvallisesti ja asiantuntevasti. Toivomme, että jatkossakin hyödynnätte asiantuntijuuttamme ja tuotteitamme – paikan päällä täällä Elegannissa tai konkaktittomasti kotona.

Pääsiäisenä on aika ladata akkuja ja ottaa pieni tauko touhuamiseen. Otathan sinäkin hetken itsellesi ja rentoudut vaikka ihanan kotikasvohoidon parissa.

Ensi viikolla julkaisemme uusia Eleganni Take Away -paketteja. Räätälöimme mielellämme myös henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivia kokonaisuuksia. Meille on myös parhaillaan valmistumassa uudet verkkosivut, joilta tulet löytämään Eleganni-verkkokaupan sekä uuden monipuolisemmin palvelevan ajanvarausohjelman – kevät on totisesti valoa täynnä!

❤: Anni, SKY-kosmetologi, yrittäjä ja Elegannin perustaja