Vuosi on vaihtunut ja on aika pysähtyä hetkeksi. Aivan ensin haluan kiittää sinua, ihana asiakkaani ja yhteistyökumppanini. Olipahan erikoinen vuosi! Jouduimme ja pääsimme opettelemaan uusia toimintatapoja, totuttelemaan uuteen, venyimme ja paukuimme – ja silti pärjäsimme ja loimme yhdessä uutta. 

Monesti kriisit tuovat meitä lähemmäs itseämme, arvojamme ja meille tärkeitä asioita. Tänä poikkeuksellisena aikana olemme ymmärtäneet vapaa-ajan ja palautumisen sekä terveyden ja läheisten merkityksen paremmin kuin koskaan. Valtionpäämiestämme mukaillen: kun pitää ottaa fyysistä etäisyyttä, täytyy olla henkistä läheisyyttä. Ja sitä meillä oli – tälläkin ukkospilvellä on kultareunus. 

Päällimmäinen tunteeni edellisvuodesta on kiitollisuus. Kiitollisuus omasta rakkaasta työstä, jota saan tehdä päivittäin, jokaisesta kannustavasta kohtaamisesta kanssanne, mielenkiintoisesta juttutuokiosta sekä viesteistänne ja ostoistanne. Kiitollisuus siitä, että Eleganni on selvinnyt. 

Tämän teimme yhdessä, sillä ilman teitä ei olisi meitä. Perimmäinen tarkoituksemme ja kipinä Elegannin perustamiseen on ollut halu auttaa. Auttaa voimaan paremmin, tuoda terveyttä jokaiselle iholle ja iloa mielelle. Palautteidenne pohjalta uskallan iloita onnistumisessa tässä perustehtävässämme tänäkin vuonna. Kiitos siis luottamuksestasi meihin. 

Paljon tuli tehtyä vuonna 2020, mutta paljon hyvää on vielä tulossa. Elegannin matka jatkuu vuonna 2021 yhä vahvemmin kohti kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemista – tästä kuulet lisää kevään mittaan. 

Jatkathan tätä upeaa matkaa kanssamme? 

Halauksin

Anni, SKY-kosmetologi, Elegannin perustaja ja tuleva palautumisvalmentaja

Hengähdyshetkiä®