Elämyshoito Elegannissa: Kokonaisvaltainen hyvinvointielämys luonnon voimin

”Olen Anni, Elegannin perustaja, ihonhoidon- ja palautumisen asiantuntija sekä elämyshoitaja. Matkani tähän pisteeseen ei ole pelkkä ammatinvalinta, vaan intohimon ja ymmärryksen polku. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani yksilönä ja tarjota heille hetken, joka on paljon enemmän kuin vain hoito – se on kokemus, joka puhuttelee kaikkia aisteja”.

Usein asiakkaamme kysyvät: ”Mitä elämyshoidot ovat, ja miten ne voivat hyödyttää minua?” Tällä tekstillä haluamme jakaa tietoa näistä ainutlaatuisista hoitomuodoista, jotka yhdistävät kasvohoidoistamme ja palautumisvalmennuksesta tuttuja elementtejä sekä erilaisia rentouttavia hierontatekniikoita kasvoille, käsille, jaloille ja selälle sulavasti yhteennivoutuen. Hoidoissa on käytössä kotimaisia vasuullisesti valmistettuja tuotteita; medikaalista patentoitua kantasoluteknologiaa BTB13 ja luonnonkosmetiikkaa Unna Nordic.

 

Kosketuksen merkitys palautumiseen ja rentoutumiseen

Kosketuksen merkitys palautumiseen ja rentoutumiseen on todistettu useilla tutkimuksilla. Tässä ajassa, jossa elämme teknologian ympäröiminä kosketus jää usein harmillisen vähälle. Kosketukseen perustuva rentoutuminen on mitä mainioin vastapaino tähän asiaan, niinsanottu “digital detox”. Elämyshoidot ovat viidentoista vuoden työn tulos, juuri sitä mitä tässä maailmassa meistä lähes jokainen kaipaa: rentoutumista ja pysähtymistä. Parhaat palat kasvohoitoa- stressinlievitystä ja rentouttavia hierontatekniikoita uniikilla otteella.

Kehoa ja mieltä rentouttavat Elämyshoitomme on suunniteltu tuomaan kokonaisvaltainen hemmotteluhetki arjen vastapainoksi. Näissä hoidoissa saattaa kadota ajantaju, ja pääset käymään unen rajamailla- syvästi rentoutuneessa tilassa. Saatat myös nukahtaa. Jokainen hoito on suunniteltu niin, että se muodostaa unohtumattoman hoitoelämyksen useiden tarkkaan suunniteltujen osiensa summana.

Elämyshoidot Elegannissa eivät ole vain hoitoja, ne ovat kokemuksia – kokemuksia, jotka on suunniteltu hellimään kaikkia aistejasi. Se on matka, jonka aikana voit antaa itsellesi luvan rentoutua ja palautua.

Kuinka Elämyshoito etenee

Aluksi on aikaa pysähtyä ja jättää päivän askareet taakseen, alkurentoutuksessa hyödynnämme rentouttavia ja palauttavia asento- sekä hengitystekniikoita. Tämän jälkeen pääset lämpimään ergonomiseen hoitotuoliimme lepäämään ja nauttimaan hoidosta. Hoito sisältää kasvohoidoistamme ja palautumispalveluistamme tuttuja elementtejä sulavasti yhteennivoutuen.

Hyödynnämme erilaisia rentouttavia hierontatekniikoita kasvoille- käsille- jaloille ja selälle. (GuaSha, paineluhieronta, sively, lymfaattinen hieronta, klassinen hieronta jne.).

Valitse itsellesi puhuttelevin hoito- tai testaa kaikkia, takaamme että lähdet hoidosta rentoutuneempana.

Koko prosessin aikana Elämyshoitajasi on läsnä, ohjaamme sinua tässä matkassa, ja vastaamme kaikkiin tarpeisiisi. Luomme turvallisen ja lämpimän ympäristö, jossa voit todella antaa itsesi rentoutua – aidosti.

Elämyshoidot rakennetaan näillä kotimaisilla ammattituotteilla toiveidesi mukaan

Toivomme, että voit kokea nämä ainutlaatuiset elämykset kanssamme pian. Tule ja anna itsellesi lupa nauttia.

Lämpimästi tervetulleeksi Eleganniin sinut toivottaa: Anni Kuittinen, Sky/Cidesco kosmetologi- ja palautumisen asiantuntija.

Varaa oma aikasi tästä