Iloisia uutisia! Eleganni avaa heinäkuussa 2023 uuden toimipisteen Nurmijärvelle, osoitteeseen Parantolantie 65. Löydät meidät Röykkä Resortin Lettovilla nimisestä kauniista vanhasta hirsitalosta, kristallinkirkkaan Sääksjärven rannasta. Ympäröivä rauhallinen ja kaunis luonto tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja pysähtymiseen. Alueen päärakennus on 1900-luvun jugendtyylinen kivilinna, jossa toimii Forenom Hostel Röykkä.

Tuttujen hoitojen ja Hengähdyshetkiä® palvelujen lisäksi luvassa on uusia kokonaisvaltaisesti rentouttavia elämyshoitoja. Uudet hoidot lanseeraamme vuoden 2023 aikana, lisää tietoa saat seuraamalla meitä somessa ja lukemalla nettisivujamme.

Ajanvarauksemme on auki, ja palvelee 24/7: ajanvaraukseen pääset tästä.

Päiväretkelle Nurmijärvelle

Alueelta löytyy muitakin tutustumisenarvoisia yrityksiä sekä paljon nähtävää ja koettavaa, joten pidemmältäkin tullessa tekemistä löytyy vaikka koko perheelle. Lettovilla kätkee sisälleen lämminhenkisen yrittäjäyhteisön joka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Vierailullasi voit tutustua Nora Laaksosen taiteeseen, pistäytyä Titan ihanassa putiikissa tai kahvitella Katariina Kummituksen Pop Up vohvelikahvilassa. Varattavissa on myös erilaisia opastettuja luonto- ja elämyspalveluja.

Sydämellisesti tervetuloa Nurmijärvelle!