Eleganni Palautumis­valmennuksella yksilöllistä ohjausta stressin lievittämiseen ja palautumiseen

Elegannin Palautumis­valmennuksissa opetellaan palautumaan kiireisen arjen keskellä yhdessä koulutetun Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja Anni Kuittisen johdolla. Valmennuksessa saat käytännön työkaluja stressinhallintaan, rauhallisemman arjen elämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen: opettelet tunnistamaan omat stressitasosi ja kuormitustekijäsi sekä konkreettisesti laskemaan kierroksia fyysisesti ja psyykkisesti. 

Elegannin Palautumisvalmennus on suunniteltu tukemaan arjen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennus soveltuu sinulle, joka haluat parantaa hyvinvointiasi

Valmennus toteutetaan aina henkilökohtaisista lähtökohdistasi ja tarpeistasi. Se sisältää henkilökohtaisen palautumisesi ja stressitasosi kokonaiskuvan piirtävän alkukartoituksen, 3–5 tapaamiskerran sarjana toteutetun Palautumisvalmennuksen sekä räätälöityjä kotiharjoituksia. 

Valmennuksen sisältö

  • Vapaudu stressistä alkukartoitus: Kattavassa alkukartoituksessa selviää palautumisesi ja stressitasosi kokonaiskuva. Kartoitamme yhdessä myös keskustelemalla Palautumisvalmennuksen sopivuuden tilanteeseesi. Alkukartoituksen pohjalta laadimme henkilökohtaisen palautumissuunnitelmasi. Saat käyttöösi henkilökohtaisen analyysin tulokset stressitilanteestasi ja kuormitustekijöistä.
  • Palautumisvalmennukset, 3–5 tapaamista: Yksilöllinen, henkilökohtaiseen alkukartoitukseen perustuva tapaaminen, jossa edetään konkreettisin keinoin kohti tavoitettasi valmentajan johdolla. Tapaamiseen kuuluu suunnitelmasta riippuen erilaisia harjoituksia, kuten fyysisiä ja kehon kokonaisvaltaisesti huomioivia hengitys-, rauhoittumisharjoituksia, tai mielikuvallisia piirto- ja assosiaatioharjoituksia. 
  • Kotiharjoitukset: Henkilökohtaisiin tavoitteisiisi ja toiveihisi räätälöityjä kotiharjoituksia stressin lievittämiseen ja palautumiseen. 

Tapaamiset voidaan järjestää: Ulkona luonnosta nauttien, Elegannin tiloissa tai etäyhteydellä. Ajanvarauksen pääset tekemään viestillä 050 4534946, tai sähköpostilla: info@eleganni.fi.

Kenelle Elegannin Palautumisvalmennus soveltuu?

Palautumisvalmennus soveltuu monenlaiseen elämäntilanteeseen hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle henkilölle. Valmennus soveltuu erityisen hyvin, jos:

  • Olet kiinnostunut hyvinvointisi kehittämisestä.
  • Haluat ennaltaehkäistä stressikierrettä ja uupumusta ja oppia ymmärtämään omaa kuormitustasoasi, sen taustatekijöitä sekä sitä, miten niistä on mahdollista palautua. 
  • Olet työuupunut tai koet uupumista töissä lääkärin suositteleman tai muun hoidon tukena. 
  • Koet ylivireyttä tai ahdistusta arjessa. 

Elegannin Palautumisvalmennus voi soveltua myös tukemaan pitkäaikaisten uupumistilojen ja masennuksen hoitoa ja niistä palautumista. Soveltuvuus kartoitetaan valmennuksen esikartoituksessa. Suosittelemme arvioimaan Palautumisvalmennuksen soveltuvuutta tilanteeseesi myös lääkärisi kanssa.