Hemmottelupäivä naisille Vihtijärvellä

Sunnuntaina 18.08.2024, klo 14

Miltä kuulostaisi kesäinen hemmottelu sunnuntai Vihtijärven luonnonkauniissa maalaismaisemissa? Riittävän kaukana kaikesta, mutta kuitenkin lähellä. Kutsumme sinut mukaamme Kruunun Lomille elpymään ja pysähtymään kanssamme luontojoogan, hyvän ruuan ja Hengähdyshetkiä® palautumis tuokion parissa. Kauniit maisemat ja ainutlaatuinen historiallisen hirsitalon tunnelma kuljettavat sinut lempeästi itsesi äärelle. Läsnäolevat, luonnosta nauttivat ja energiset tapahtuman emännät pitävät sinusta hyvää huolta koko päivän ajan. Sinun viihtymisesi ja palautumisesi on meille sydämen asia.

Hemmottelupäivässä pääset.. 

  • vahvistamaan luontoyhteyttäsi => ja sitä kautta yhteys omaan itseesi vahvistuu, kuulet paremmin sisäisen puheesi sekä kehosi kallisarvoiset viestit
  • palautumaan => Saat voimavaroja arkeen, turvallisessa ja rauhoittavassa ympäristössä, ammattilaisten opastuksella
  •  lisäämään omaa energiaasi ja elpymään => Voimaannumme pienryhmässä (enintään 10 henkilöä) samanhenkisten naisten seurassa, rauhallisessa tunnelmassa. Saat itsellesi työkaluja hyvinvointisi lisäämiseen sekä omien voimavarojen tunnistamiseen.

Mitä on luvassa?

  • Luontojoogaa, jossa yhdistyy lempeä liike keholle ja luontoyhteyden kokeminen. Pysähdytään kokemaan luonnon palauttava ja rentouttava vaikutus sekä avaudutaan eri aistein olemaan läsnä itselle.
  • Hengähdyshetkiä® tuokiossa pääset harjoittelemaan läsnäoloa ja palautumaan, niin kehon- kuin mielen tasolla. Teemme erilaisia kehoa avaavia ja huoltavia liikkeitä sekä helppoja keskittymis- ja hengitysharjoituksia. Harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Restoratiivisissa asennoissa ei varsinaisesti venytellä, mutta asentojen aikana saattaa tuntua hienovaraista avautumisen tunnetta kehossa (ja jopa mielessä).
  • Terveellinen illallinen tarjoillaan raikkaan marjapiiraan ja iltapäivä teen sekä kahvin kanssa. 

Tapahtuman kesto on noin 4 tuntia, varaa itsellesi myös loppuilta rentoon oleiluun ja palautumiseen.

Olet sydämellisesti tervetullut vieraaksemme!

Toivottavat:

Eleganni – Anni Kuittinen

Hengähdyshetkiä palautumisvalmentaja, kokonaisvaltaiseen hoitoon erikoistunut kosmetologi sekä tuleva Vireysvalmentaja (NPTI)®

@eleganni

Luonto-Amma – Anmari Jokinen

Luontojooga opettaja, eräopas, ratkaisukeskeinen valmentaja

@luontoamma

Hinta hemmottelupäivälle: 118 € (Sisältää ruokailun ja ohjelman). 

Varaa paikkasi maksamalla varausmaksu Elegannin verkkokaupassa täällä.

Paikkana hemmottelupäivälle toimii tunnelmallinen: Kruunun Lomien Yli-Sepän juhlatila, Vihtijärvi

Tämä vanha, idyllinen juhlahuoneisto kätkee sisäänsä historiaa vuosisatojen takaa. Se sijaitsee Vihtijärven kylässä, Länsi-Uudellamaalla. Pääkaupunkiseudulta on matkaa vajaa tunti. Juhlatilaa ympäröi kaunis nurmipiha aidatulla omalla alueellaan. Iso parkkialue on aivan tilan vieressä. Vihtijärven oma kappeli sijaitsee kivenheiton päässä. Teksti ja kuva: Kruunun Lomat

”Yli-Sepän talo on rakennettu kahdessa osassa vuosina 1798 ja 1805. Aikojen saatossa rakennuksessa on ollut monenlaista toimintaa, kuten posti, kauppa sekä räätälin tilat. Se on toiminut kyläläisten kokoontumispaikkana. Sitä käyttivät mm. kylän lotat, martat, urheiluseuralaiset sekä diakoniapiiri. 1990-luvun puolivälissä rakennus peruskorjattiin juhlatilaksi.” (www.vihtijarvi.fi)

Kruunun Lomat

Oma rauha luonnon äärellä

@kruununlomat

Saapumisohjeet

Navigoi osoitteeseen: Kouluntie 3, 03790 VIHTI

(seuraa Kruunun Lomat kylttejä). Iso parkkipaikka löytyy heti talon kupeesta. Tarkemmat ohjeet saat tervetulokirjeessä elokuussa. 

Peruutuskäytäntö: Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksessa voit käyttää maksetun varausmaksun tuleviin tapahtumiin, hoitoihin tai kursseihimme. Loppulasku lähetetään 2 viikkoa ennen tapahtumaa ilmoittamaasi sähköpostiin. Mikäli olet estynyt saapumasta paikalle, voit myydä/lahjoittaa paikkasi itse eteenpäin.