Tärkeä tiedote: Helsingin liiketilassa aloittaa uusi yrittäjä 1.5.2022

Meidän jokaisen elämässä tulee vastaan niitä hetkiä, kun täytyy uskaltaa sulkea yksi ovi, jotta uuden voi avata – nyt se hetki koitti minulle. Toive opiskelusta ja itseni kehittämisestä sekä täysipäiväisestä yrittäjyydestä on vaikeaa sovittaa yhteen. Siksi haikein mutta kiitollisin mielin kerron sinulle, että Elegannin toiminta nykyisissä tiloissaan päättyy huhtikuun 2022 lopussa. 

Mutta eipä hätää: ilokseni voin myös kertoa, että hoitolaa tässä tutussa liiketilassa alkaa pyörittää kokenut kosmetologi ja kollegani Anne Marie Ellin-Laitinen. Kauneus Amelie avaa ovensa Sahaajankatu 35:ssa 1.5.2022 usean kosmetologin voimin – heille voin antaa lämpimän suositukseni. 

Haluan koko sydämestäni kiittää sinua, ihana asiakkaani, yhteisistä hetkistämme. On ollut suuri ilo ja kunnia olla ihonhoidon asiantuntijasi ja palautumisvalmentajasi. Elämä on ihmeellistä, ja voihan olla, että tapaamme vielä. 

Iloa ja valoa sinulle toivottaen
Anni Kuittinen

Ps. Tuttu Elegannin numero 050 4534946 pysyy toiminnassa, laitathan mieluiten whatsapp viestin tai tekstarin- puheluihin en pääse juurikaan vastaamaan. Lisäksi voit laittaa minulle sähköpostia info@eleganni.fi.