Upeaa, että sait lahjakortin meille – on tärkeää muistaa hemmotella itseään. Mikä olisikaan parempi tapa siihen kuin irrottautua arjesta hetkeksi ja antaa meidän huolehtia sinusta?

Huomioithan seuraavat seikat lahjakorttisi käytössä:

Lahjakortilla ostettavat tuotteet ja palvelut

Lahjakortti toimii maksuvälineenä kaikkiin palveluihimme ja tuotteisiimme lahjakorttiin merkityn voimassaoloajan. Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä. Emme valitettavasti pysty pidentämään lahjakorttien voimassaoloaikaa.

Etkö pääse tulemaan hoitoon lahjakortin voimassaoloaikana? Ei hätää! Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös kontaktittomiin palveluihimme ja tuotteisiimme. Etänä toteutettavien palveluidemme valikoima on laaja, ja asiakkaidemme suosikkeja ovat Palautumisvalmennus verkkototeutuksena sekä oman Eleganni-ihonhoitopakkauksen suunnittelu asiantuntijamme opastuksella. Voimme myös postittaa tuotteet lähimpään noutopisteeseesi.

Varaathan hoito- tai ostosaikasi ajoissa

Aikoja on saatavilla rajallinen määrä, joten otathan tämän huomioon aikaa varatessasi. Erityisesti suosituimmat ilta-aikamme menevät nopeasti. Varaa aikasi ajanvarauksestamme, painamalla tästä.

Lämpimästi tervetuloa meille hoitoon ja ostoksille!  

Lue kaikki lahjakortteja koskevat ehtomme täältä.