Toimitusehdot ja Lahjakorttien etämyyntiä koskevat ehdot

Nämä ehdot koskevat Elegannin verkkosivujen kautta tilattuja ja ostettuja lahjakortteja (jäljempänä ”Lahjakortti”). Ostaessasi lahjakortin hyväksyt nämä toimitusehdot.

1. Palveluntarjoaja

’Eleganni Oy (jäljempänä “Eleganni” ja ”Verkkokauppa”)
y-tunnus: 2831351-9
Sahaajankatu 35 00880 Helsinki, Suomi

2. Lahjakortin käyttöä koskevat ehdot

Voit käyttää Lahjakorttia kaikkien Elegannin tarjoamien palvelujen ja tuotteiden maksamiseen lahjakortin voimassaoloajan, voimassaoloaika on merkitty lahjakorttiisi. Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä, eikä lahjakorttia vaihdeta miltään osin rahaksi. Lahjakortille ladattua saldoa voi käyttää joko yhdellä tai useammalla ostokerralla. Mikäli haluat tehdä ostoksen, jonka hinta ylittää Lahjakortille ladatun määrän, tulee sinun maksaa erikseen Lahjakortin saldon ja ostoksen hinnan välinen erotus. Lahjakortin ajantasaisen saldon voit tarkistaa asioidessasi Elegannin liikkeessä, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: info@eleganni.fi tai 050 4534946.

Voit tilata Lahjakortin www.eleganni.fi -sivujen verkkokaupasta.

Lahjakortit aktivoidaan Lahjakortin oston tai toimituksen yhteydessä. Lahjakortti on voimassa neljä ( 4 )  kuukautta Lahjakortin aktivoinnista. Sinulla ei ole oikeutta vaatia korvauksia Elegannilta, mikäli Lahjakortin saldoa ei ole käytetty sen voimassaolon aikana. Eleganni kerää takaisin asiakkaalta Lahjakortit, joiden saldo on käytetty kokonaisuudessaan.

Mikäli olet estynyt käyttämästä lahjakorttia itse, voit luovuttaa sen haluamallesi henkilölle. Suosittelemme ilmoittamaan tästä meille. Ilmoituksen voit tehdä lähettämällä viestin asiakaspalveluumme sähköpostiosoite: info@eleganni.fi.

Eleganni ei vastaa hävinneistä, vahingoittuneista tai varastetuista Lahjakorteista eikä korvaa näitä uusilla Lahjakorteilla.
Eleganni voi sanoa tämän sopimuksen irti, perua Lahjakortin tai kieltäytyä myymästä, jos epäilemme, että korttia käytetään väärin, luvattomasti tai jos meillä on syytä uskoa sinun rikkovan tätä sopimusta.

3. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

4. Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

5. Toimituskulut ja -ehdot

Eleganni toimittaa Lahjakortteja vain Suomessa sijaitseviin postiosoitteisiin. Eleganni toimittaa lahjakortin sähköpostiisi tai halutessasi postitse ( toimituskulu +5 euroa) ilmoittamaasi postiosoitteeseen.
Lahjakortin arvioitu toimitusaika postitse on 5-7 arkipäivää. Lahjakortteja ei toimiteta tai postiteta viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Eleganni ei vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta toimitushäiriöstä tai -viivästyksestä.
Tarkista toimitusosoite huolella ennen tilauksen lähettämistä. Eleganni ei vastaa lahjakorteista, jotka on toimitettu virheellisesti ilmoitettuun osoitteeseen.

6. Tilausvahvistus

Eleganni toimittaa tilausvahvistuksen onnistuneesta lahjakorttitilauksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tarkista sähköpostiosoite ennen tilauksesi lähettämistä.

7. Vastuu ja ylivoimainen este

Eleganni ei vastaa vahingosta tai viivästyksestä, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta-arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Elegannin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Eleganni ei olisi voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia Eleganni ei olisi voinut välttää.

8. Peruuttamisoikeus ja peruuttamisohje

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi päätöksestä peruuttaa sopimus tulee ilmoittaa Eleganniin kirjallisesti tai sähköpostitse yksiselitteisellä ja pysyvällä tavalla. Sähköpostilla tehtävän peruuttamisilmoituksen voi lähettää osoitteeseen info@eleganni.fi.
Peruuttamisilmoituksen lähettämisen jälkeen tulee omalla kustannuksellanne palauttaa lahjakortti osoitteeseen Eleganni Oy, Sahaajankatu 35 00880 Helsinki. Lahjakortti tulee palauttaa kirjallisen peruuttamisilmoituksen kera viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.
Lahjakortin peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli lahjakortti on kadonnut tai lahjakortille ladattua saldoa on käytetty edes osittain.
Kirjallisen peruuttamislomakkeen muodoksi riittää seuraava:
Vastaanottaja + yhteystiedot

  • Tilinumero maksun palauttamista varten
  • Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista (*)
  • Tilauspäivä/Vastaanottopäivä
  • Maksajan nimi
  • Maksajan osoite
  • Allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)
  • Päiväys

9. Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset – poislukien Lahjakortin toimituksesta mahdollisesti aiheutuneet postikulut – viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen ja lahjakortin saatuamme.
Suoritamme palautuksen peruuttamisilmoituksessa ilmoittamallenne tilille.

10. Asiakaspalvelu

Eleganni
Puhelimitse: 050 4534946
Sähköpostitse: info@eleganni.fi

visma pay maksutavat