Eleganni sai alkunsa 10 vuotta sitten SKY-kosmetologi Annin visiosta luoda hoitola, johon jokaisen – niin asiakkaan kuin henkilökunnan – on mukava tulla. Terve ja hyvinvoiva iho kuuluu kaikille, minkä eteen työskentelemme tinkimättömästi joka päivä. Arvojamme ovat laatu, ammattitaito, turvallisuus ja sydämellinen palvelu.
Ihonhoito voi olla helppoa ja mukavaa. Me Elegannissa olemme erikoistuneet tuloksellisiin ja luonnollisiin arkea helpottaviin palveluihin. Jokainen ihminen on yksilö, minkä vuoksi hoitomme räätälöidään aina sinun tarpeisiisi sopivaksi. Ammattilaisina meidän tehtävämme on suunnitella ja toteuttaa sinulle toimivimmat ja budjettiisi sopivat ratkaisut. Sinun tehtäväksesi jää hengähtää ja nauttia kiireettömästä hetkestä osaavissa käsissä.
Kauneus kumpuaa sisältä, ja pienen hemmottelun avulla se näkyy kauas.
Meiltä saat kaiken tarvittavan ihosi hyvinvointiin. Laajasta hoito- ja tuotevalikoimastamme löydämme parhaat ratkaisut sinun tarpeisiisi. Käytämme työssämme laadukkaita ja turvallisia tarkoin valikoituja ammattituotteita.
Elegannissa voit aina olla oma itsesi ja päästää irti arjen vaatimuksista. Viihtyisä ja rauhallinen Sahaajankadun toimipisteemme on palvellut asiakkaitamme jo vuodesta 2017. Annin visiosta on tullut totta, ja nyt tarinamme jatkuu kahden kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisen voimin tutulla Eleganni-laadulla. Varasitpa ajan kenelle hyvänsä Eleganniin voit olla varma parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta.
Ammattilaisina huolehdimme kaikkien hoitojemme ja tuotteidemme turvallisuudesta. Huomioimme työssämme kestävän kehityksen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan pestäviä ja desinfioitavia välineitä, hygieniasta tinkimättä – pidetään maailma yhdessä kauniina huomennakin.

Lämpimästi tervetuloa Eleganniin!

Varaa aika itsellesi hemmotteluun tästä.