SKY- & CIDESCO Kosmetologimme Anni vastaa:

Yhdellä sanalla kuvailtuna, yksilöllinen.
Mielestäni pelkkä ammattitaitoisesti toteutettu hoito ei riitä. Tarvitaan paljon muutakin, jotta jokainen hoitokerta on varmasti kokonaisvaltainen elämys.

Kasvohoito tulee olla helppo varata, aina ei voi tietää mikä omalle iholle on parasta eikä netistä lukemalla välttämättä saa asiaan selvyyttä. Itse en edes ammattilaisena haluaisi lähteä arpomaan pitkästä ja monimutkaisesta listasta millaisen hoidon varaan itselleni. Meidän ratkaisumme kryptisiin ja monimutkaisiin hoitovaihtoehtoihin on simppeli, valitse haluamasi hoidon pituus ja ammattitaitoiset kosmetologimme räätälöivät hoidon sinulle sopivaksi- tietenkin myös omien toiveittesi mukaan. Vaihtoehtoja löytyy ProSkin- 30min ja 60min sekä tehokkaat 10min FaceFit pikahoidot. Vinkkinä, pikahoito on helppo yhdistää muihin hoitoihin – suosittelen kokeilemaan.

Onnistuneen kasvohoidon tulee olla hoitotavoitteesta riippumatta myös r e n t o u t t a v a. Kaikilla on ajoittain paineita, stressiä ja murheita. Haluan ehdottomasti tarjota jokaiselle Elegannin asiakkaalle kiireettömän ja rentouttavan hoitohetken. Meillä on panostettu paljon tilojen tunnelmaan ja rauhallisuuteen. Oikeanlaisella valaistuksella, musiikilla, ergonomisilla lämmittävillä hoitopedeillä, kynttilöillä, tyynyillä sekä super suosituilla painopeitoillamme on myös suuri merkitys hoitoelämykseen. Peittelyyn ja hoitopedin lämpötilaan pääset vaikuttamaan aina itse – toinen meistä palelee herkästi, kun toiselle tulee kuuma jo pelkästä ajatuksesta olla lämpimästi peiteltynä.

Oleellista kasvohoidossa on myös saada tietoa omasta ihosta, sen hoitamisesta ja ajankohtaisia vinkkejä kuinka hyvää hoitotulosta ylläpidetään kotona. Myös mahdollisille kysymyksille pitää olla riittävästi aikaa lopuksi. Ihonhoitosuunnitelma on saatava kirjallisena mukaan, harvalla meistä on niin hyvä muisti että kaikki vinkit jäisivät kerrasta mieleen. Onnistuneesta kasvohoidosta riittäisi asiaa vaikka kuinka pitkään, mutta tässäpä taisi tulla oleellisimmat.
Nähdään kasvohoidon merkeissä! 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, käy lukaisemassa lisää kasvohoidoista tästä. Mikäli sieltä ei löydy vastausta laita meille vaikka whatsapissa viestiä tai varaa soittoaika.

Eleganni – yksilöllistetty kasvohoito sinulle.