Uudet Unna Nordic -hoidot

Kotimaista Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjaa ovat inspiroineet metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä tasapainoa ylläpitävää katajaa.

Laadukkaat raaka-aineet on suunniteltu vahvistamaan ihoa ja aktivoimaan sen omaa uudistumiskykyä.

Jokainen iho kaipaa yksilöllistä hoitoa, ja meidän tehtävämme ihonhoidon asiantuntijoina on räätälöidä sinulle paras mahdollinen hoito. Suunnittelemme ja toteutamme kasvohoitomme aina yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita, kuten ammattitason ultraäänipuhdistusta, mikrovirtakäsittelyä, mekaanista ihonpuhdistusta, kasvo- ja Gua Sha kivihierontaa sekä muita tehokkaita erikoishoitoja.

Hinnasto
Varaa aika
Hinnasto
Varaa aika

Hoidot

Unna Nordic Metsäelämys -hoito 75 min

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen siirrytään kasvojen syväpuhdistavaan ja ihoa kirkastavaan turve-hiilikuorintaan. Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla suomalaista koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä ja ihoa uudistavia seerumeita. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta syvärentouttaa, ja kasvoille levittävä kasvonaamio viilentää ihoa ja rauhoittaa mieltä. Naamion vaikuttaessa tehdään hemmotteleva käsihieronta. Hoidon päätteeksi virkistäydytään nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista puhdistusta tai ultraäänipuhdistusta.

Elegannin Unna Nordic -kasvohoito 60 min

Kokonaisvaltainen hemmotteleva metsäelämys. Unna Nordic -kasvohoito vie rentouttavalle metsämatkalle ja antaa iholle tehokkaan ja hemmottelevan hoidon. Kasvohoidossa käytetään aisteja herättävää kotimaista huippulaatuista luonnonkosmetiikkaa, ja se räätälöidään aina ihosi tarpeisiisi sopivaksi. Hoidossa hyödynnetään tarpeen mukaan ihon mekaanista puhdistusta, kirkastavaa ultraäänipuhdistusta, ihon toimintaa aktivoivaa mikrovirtakäsittelyä sekä erilaisia rentouttavia kasvohierontamenetelmiä mm. Gua Sha kivihierontaa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.