Eleganni laajentaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvää palvelutarjontaansa tuomalla asiakkailleen yksilölliset Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmennukset. Valmennukset tähtäävät arjen stressitekijöiden kartoittamiseen ja lievittämiseen sekä tarjoavat konkreettisia työkaluja arjen kiireen taltuttamiseen.

Elegannin Palautumisvalmennukseen voi ilmoittautua verkkosivuillamme ajanvarauksen kautta. Palautumisvalmennuksissa opetellaan palautumaan kiireisen arjen keskellä yhdessä koulutetun Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja Anni Kuittisen johdolla. 

Mottomme on “Hyvinvointisi asialla”, ja tätä elämme todeksi laajentamalla Elegannin palvelu- ja tuotevalikoimaa entisestään. Tehtävämme on tukea asiakkaidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja sen perusta on riittävä palautuminen. Filosofiamme on sekä hoidoissamme että valmennuksissamme siis sama: hyvinvoinnin kasvattaminen tukemalla asiakkaamme palautumista, Anni kertoo. 

Hengähdyshetkiä-menetelmän kehittäjä, sisältöjohtaja ja kouluttaja Mia Jokiniva on iloinen, että juuri Eleganni on lähtenyt vahvasti kehittämään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen keskittyviä palveluita palautumisen puolelle. 

On ilo kuulla, että asiakkaidensa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista aina huolehtinut Eleganni tarjoaa jatkossa paremman palautumisen palveluita myös Hengähdyshetkien tuella. Hengähdyshetkiä-valmennukset ja -harjoitteet sopivat kaikille suomalaisille hyvinvoivan arjen tukemiseen, ja on erityisen ilahduttavaa, että jatkossa niitä tarjotaan myös Anni Kuittisen vankan ammattitaidon ja sydämellisen läsnäolon luotsimana Elegannissa.

Palautumisvalmennuksissa opetellaan konkreettisia taitoja stressinhallintaan

Elegannin Palautumisvalmennukset tarjoavat käytännön työkaluja stressinhallintaan, rauhallisemman arjen elämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen. Esikartoituksessa selvitetään valmentajan opastamana valmennettavan palautumisen ja stressitason kokonaiskuva ja lähtötilanne sekä arvioidaan elämäntilanteen sopivuus valmennukseen. Kartoituksen yhteydessä määritellään myös henkilökohtaiset tavoitteet ja luodaan palautumissuunnitelma, jonka mukaisesti varsinaisissa valmennustapaamisissa edetään. 

Kuten kaikissa Elegannin palveluissa, valmennusten keskiössä ovat aina yksilölliset tarpeet. Palautumisvalmentaja toimii luottamuksellisena keskustelukumppanina ja ohjaajana valmennettavan matkalla kohti hyvinvoivampaa arkea. 

  • Toteutamme valmennuksen aina räätälöidysti henkilökohtaisista lähtökohdista. Aikajänteemme on kauaskatsoinen: tavoitteemme on löytää ne keinot, jolla voimme parhaiten edistää valmennettavan palautumista ja hyvinvointia kestävästi pitkällä tähtäimellä, minkä vuoksi valmennukseen kuuluu aina kattavan esikartoituksen lisäksi selkeä palautumissuunnitelma konkreettisine tavoitteineen sekä 3–10 henkilökohtaista tapaamiskertaa harjoitteineen, Anni sanoo. 

Palautuminen on hyvinvoinnin kulmakivi

Palautumisen merkityksestä puhutaan paljon. Nykyajan kiireinen elämänrytmi, työ- ja vapaa-ajan sekoittuminen ja jatkuvasti läsnä oleva teknologia ovat tyypillisiä taustatekijöitä alipalautumiselle. Elegannin Palautumisvalmennuksissa pyritään löytämään sopiva kuormituksen ja palautumisen tasapaino. 

Meillä jokaisella on arjessa stressitekijöitä, eikä fokus ole niiden poistamisessa, vaan hallinnassa ja niistä palautumisessa – näitä käytännön taitoja opettelemme Palautumisvalmennuksissa. Palkinto on työn arvoinen: palautuneina olemme parhaimmillamme, eivätkä elämän stressitekijät kuormita liikaa. Elämä tuntuu hyvältä ja jaksamme arkea ja juhlaa. Lämpimästi tervetuloa meille palautumaan, Anni kehottaa.

Mitä Elegannin Palautumisvalmennus pitää sisällään ja kenelle se sopii? Lue lisää Elegannin verkkosivuilta täällä.