Tutustu kontaktittomiin Eleganni-palveluihin ja löydä suosikkituotteesi –nyt myös kotiinkuljetuksella!

Elämme poikkeuksellisia aikoja, ja muutokset koskettavat meitä jokaista jollain tavalla. Uusi arki on haastava, mutta se on antanut myös meille rohkeutta innovoida uutta. Tutustu uusiin upeisiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joiden takaamme helpottavan arjen ihonhoitoasi! 

Eleganni-ihonhoitopakkaus™ ihon päivittäiseen hoitoon

Pidä ihostasi huolta helposti myös kotona! Elegannin SKY-kosmetologien kokoamilla tuotepaketeilla huollat ja hemmottelet ihoasi kuin ammattilainen. Tuotesetit on suunniteltu vuodenaikaan sopiviksi ja toimivaksi osaksi arjen ihonhoitoa. Paketteja on rajallinen määrä, ja ne ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, joten olethan nopea. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Varaa aika oman ihonhoitopakkauksen suunnitteluun tästä. 

 

Varaa henkilökohtainen ostoshetki SKY-kosmetologin kanssa

Tervetuloa ostoksille silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Täydennä hyllyjäsi suosikkituotteillasi ja löydä uudet yksilöllisiin tarpeisiisi sopivat tuotteet ihonhoidon asiantuntijan opastuksella. Saat ihonhoitovinkkejä ja pääset kokeilemaan uutuustuotteitamme ensimmäisten joukossa. Vierailusi aikana varaamme liikkeemme vain sinun käyttöösi, eikä se ole auki muille asiakkaille. Varaa yksityinen ostosaikasi täällä.

Eleganni ihoanalyysi™ -kontaktittomasti kertoo, mitä ihollesi kuuluu

Miten ihosi voi? SKY-kosmetologimme kartoittaa huolellisesti ihosi kunnon ja antaa sinulle parhaat vinkit kotihoitoon – juuri siellä, missä itse haluat. Puolen tunnin (30 min) tapaamisessa käymme läpi ihosi kuulumiset, vastaamme kysymyksiisi ja luomme sinulle henkilökohtaisen ihonhoitosuunnitelman yksilöllisiin tarpeisiisi. Asiantuntijamme myös suosittelee juuri sinulle sopivimpia ihonhoitotuotteita, jotka voidaan toimittaa vaikka kotiovellesi. Tapaamiseen voi osallistua kätevästi videopuhelulla tai normaalilla puhelulla – ihoanalyysi ei ole koskaan ollut näin helppoa! Varaa aikasi ihoanalyysiin ajanvarauksestamme. Varausvahvistuksen yhteydessä toimitamme selkeät ohjeet sähköpostiisi tapaamistamme varten.