Tervetuloa hemmotteleviin hoitoihimme Lettovillaan

Nyt pääset varaamaan oman aikasi tehokkaisiin ja rentouttaviin hoitoihimme ajanvarauksesta.

Kesän suosikkihoitomme ovat: Kokonaisvaltainen kasvohoito ja Täsmähoito kasvoille. Pidempään rentoutumiseen ihanteellinen valinta on Metsäelämys -hoito.

Ensimmäiset asiakkaat ovatkin jo iloksemme käyneet tällä viikolla hoidoissa ja ostoksilla sekä nauttimassa Röykkä Resortin ainutlaatuisesta tunnelmasta. On ollut ihanaa huomata, että olette yhtä innoissanne paikasta kuin mekin! Täällä metsän rauhassa mieli ja sielu lepäävä, ihanteellinen paikka palautumiseen.

Voit myös halutessasi käydä hoitosi yhteydessä tutustumassa alueen luontopolkuihin, tai istahtaa kirkasvetisen Sääksjärven rantaan nauttimaan maisemasta. Myös opastettuja luontoelämyksiä on mahdollisuus järjestää käyntisi yhteyteen. Nora Laaksosen taidegalleriaan pääsee etukäteen sovittaessa tutustumaan ja taideostoksille.

Meille on helppo löytää, isolta tieltä perille on vain muutama sata metriä. Autolle ja pyörälle löytyy runsaasti parkkipaikkoja. Suosittelemme käyttämään päärakennuksen parkkipaikkaa, navigoi osoitteeseen: Parantolantie 85.

Olemme auki ajanvarauksella maanantaista lauantaihin, joskus myös sunnuntaisin. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy ajanvarauksesta, laita meille viestiä tai sähköpostia niin pyritään järjestämään sinulle sellainen.

Nähdään pian!

Varaa nyt