Arvot ohjaavat päivittäistä työtämme ja valintojamme asiakkaidemme hyväksi. Arvojamme ovat Ammattitaito, Laatu, Kotimaisuus ja Vastuullisuus – näistä emme tingi. Tästä artikkelista pääset lukemaan tiivistetysti sen mitä nämä tarkoittavat juuri Elegannissa.

Ammattitaito

Meille ammattitaito on asiantuntijuutta, joka näkyy ja tuntuu kaikessa työssämme. Olemme intohimoisia ja uteliaita oppimaan uutta ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme. 

Meillä on töissä vain koulutettuja asiantuntijoita eli SKY-kosmetologeja, joiden säännöllisestä jatkokoulutuksesta pidämme huolen. Meillä kouluttaudutaan esimerkiksi ihon toiminnasta, erilaisista hoidoista, uusista raaka-aineista, tuotetietoudesta, anatomiasta ja fysiologiasta sekä palautumisesta ja hyvinvoinnista.

Noudatamme SFS-EN 17226:2019 standardia kauneudenhoitoalalle.

Laatu

Haluamme tarjota sinulle parhaan lopputuloksen, ja siksi meillä laatu voittaa aina määrän. Eleganni-laadun kulmakivet ovat:

  • Teemme sen mitä lupaamme ja kerromme hoitovaihtoehdoista ja odotetusta hoitotuloksesta rehellisen asiantuntija-arviomme.
  • Ohjaamme aina myös kotihoidossa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 
  • Otamme vastuun hoidoistamme ja tuotteistamme.
  • Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja luomme jokaisesta hoidosta elämyksen. 

Kotimaisuus

Olemme ylpeästi kotimainen yritys ja pyrimme myös omalla toiminnallamme kannattamaan yrittäjyyttä Suomessa. Käytämme hoidoissamme ja myymme kotimaisia Suomessa valmistettuja tuotteita aina kun se on mahdollista – ja useinhan se onneksi on!

Vastuullisuus

  • Arvioimme jatkuvasti toimintamme vastuullisuutta ja toimimme arjessamme mahdollisimman kestävästi. Meillä se tarkoittaa esimerkiksi: Suunnittelemme hoitomme tarkkaan, jotta kertakäyttöistä tavaraa ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän – hygieniasta tinkimättä. Kierrätämme kaikki pienimmätkin jätteet asianmukaisesti ja tarkasti. 
  • Toimimme mahdollisimman energiatehokkaasti ja sähköä- sekä vettä säästäen.
  • Tuemme kotimaista yrittäjyyttä: tilaamme tuotteet Suomessa toimivilta yrityksiltä ja suosimaan valinnoissamme aina mahdollisuuksien mukaan kotimaista.

Sydämellisesti tervetuloa uuden ajan vastuulliseen hyvinvointihoitolaamme!