Koronavirus on vaikuttanut meidän kaikkien elämään- enemmän tai vähemmän. Suhtaudumme vallitsevaan tilanteeseen tarvittavalla vakavuudella ja seuraamme aktiivisesti virallisia tiedotteita aiheesta. Eleganni on auki normaalisti, ajanvarauksella.

Meiltä löytyy ammattimme puolesta osaaminen sekä laaja välineistö kaikkien tartuntojen ehkäisyyn. Tiesitkö, että kosmetologi on myös aseptiikan asiantuntija, olet siis parhaissa mahdollisissa käsissä meille tullessasi. Emme järjestä joukkotapahtumia- eikä meillä käy monia ihmisiä päivässä.

Mikäli et ole kotikaranteenissa, ja asioit normaalisti kaupassa- voit ilman lisähuolta tulla meille hemmotteluun ja hoitamaan itseäsi. Pieni hemmottelu ja itselleen tarjottu aika on varmasti hyväksi, rentouttamaan stressaantunutta mieltä ja kehoa.

Olemme tiukentaneet jo ennestään tiukkaa aseptiikka ja hygieniatasoamme ryhtymällä mm. seuraaviin toimenpiteisiin:

  • Tulethan meille vain terveenä (nyt ja jatkossakin), mekään emme varmasti tule sairaana sinua hoitamaan. Tällä pyrimme varmistamaan kaikkien tartuntojen ennaltaehkäisyn.

 

  • Liikkeeseen tullessaan jokainen pääsee ensimmäiseksi opastettuun käsienpesuun ja desinfiointiin. Käytössämme on vain kertakäyttöpyyhkeitä ja tehokkaita ammattikäyttöön suunniteltuja aineita. Neuvomme myös mielellämme kuinka hoidat pesun ja desinfioinnin kuivattamia käsiäsi kotona.

 

  • Desinfioimme jokaisen asiakkaan välissä kaikki kosketuspinnat.

 

  • Käytämme kaikkia hoitoja tehdessämme maskia. Mikäli sinulta löytyy oma maski/hengityssuojain saat mieluusti käyttää sitä meillä asioidessasi. Osassa hoidoista meillä on käytössä Drop Stopper pisaravisiiri.

 

  • Olemme konsultoineet erikseen juuri Elegannin tiloihin sekä kosmetologin työhön liittyen terveydenhuollon ammattilaisia ja kartoittaneet kaikki mahdolliset riskit sekä tarvittavat toimenpiteet. Suositeltuja toimenpiteitä noudatamme työssämme päivittäin.

 

  • Palvelemme vain ajanvarauksella. Oma aikasi vaikkapa henkilökohtaiseen ostoshetkeen, lahjakortin ostoon tai tilattujen tuotteiden noutoon pääset varaamaan tästä.

 

  • Meillä on Clean Touch sertifikaatti.
Lue myös artikkeli uusista täysin kontaktittomista palveluistamme!

Yritetään muistaa että- kaikki on katoavaista, myös vastoinkäymiset.

Terveisin: SKY-Kosmetologisi Anni ja Eleganni tiimi