Elämä on arvaamatonta – kukapa olisi vielä hetki sitten tiennyt, millaiseksi arkemme muuttuu.
Tällaiset tilanteet muistuttavat meitä siitä, että mikään ei ole itsestäänselvää: terveys, työ, vapaus liikkua tai edes läheiset.
Kosmetologin työ perustuu kosketukseen ja kontaktiin, siihen ihanaan kanssakäymiseen juuri teidän kanssanne. Varauskalenteriemme tyhjentyessä epävarmuus tulevaisuudesta on hiipinyt myös meidän mieliimme.

Nyt jos koskaan tarvitaan ratkaisuja ja positiivista asennetta. Ja niitä, rakkaat asiakkaamme, olemme teiltä saaneet! On ollut liikuttavaa ja rohkaisevaa huomata, miten olette omien haasteidenne keskellä jaksaneet muistaa meitä. Lämmin kiitos siitä! ☀

Vaikka et pääsisi hoitoon juuri nyt, muistathan, että ihosi ansaitsee hemmottelua kotioloissakin. Tuomme tällä viikolla myyntiin uusia tuotepaketteja kotiin toimitettuna, upeita etuja lahjakortin ostajalle sekä aivan uusia palvelumalleja.

Kerromme kaikesta tästä lisää somekanavissamme ja uutiskirjeessämme, joten pysythän kuulolla! Jos et ole vielä uutiskirjeemme tilaaja, lähetä meille sähköpostiosoitteesi, ja lisäämme sinut listalle.
Pysytään terveinä ja ollaan henkisesti läsnä toisillemme!