Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit hankkia näppärästi laadukkaita ihonhoidon asiantuntijoidemme räätälöimiä Eleganni-ihonhoitopakkauksia™ ja lahjakortteja silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit valita lahjakortteihin itsellesi parhaimman toimitustavan joko sähköpostiin tai postitse. Tutustu valikoimaamme täällä. 

Suositut Eleganni-ihonhoitopakkaukset™ ovat taas täällä – osta liikkeestämme tai verkosta
Keväällä suosituksi nousseet Eleganni Take Away -ihonhoitopakkaukset ovat nyt Eleganni-ihonhoitopakkauksia ja jälleen saatavilla. Kuusi erilaista ja räätälöityä ihonhoitopakkausta on suunniteltu tukemaan päivittäistä ihonhoitoa. Kauniisti paketoidut pakkaukset sisältävät laadukkaita tuotteita ja asiantuntijoidemme selkeät suomenkieliset käyttöohjeet ihon kotihemmotteluun. Pakkaukset sopivat kaikille ihotyypeille niin miehille kuin naisille. Tuotteet voidaan toimittaa tilaajalle tai suoraan lahjan saajalle. Tee tilaus täällä. 

Eleganni-ihonhoitopakkaukset™ ovat mainio lahja läheisellesi – anna tavaran sijasta lahjaksi hyvinvoiva iho. Valikoimastamme löydät varmasti sopivan pakkauksen jokaiselle.