Terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä asioita. 

Haluamme vaikuttaa siihen, että sinä, rakas asiakkaamme, voit mahdollisimman hyvin. Siksi me Elegannissa olemme erityisen tarkkoja hygieniasta ja teemme kaikkemme, jotta sinun olisi turvallista tulla meille nauttimaan hoidoistamme. Eleganni on auki normaalisti ajanvarauksella – lämpimästi tervetuloa hemmotteluun! Lue alta lisää hygieniakäytännöistämme. 

Elegannin toimintatavat pähkinänkuoressa

Tiesitkö, että kosmetologi on myös aseptiikan asiantuntija? Aseptiikalla tarkoitetaan kaikkia toimenpiteitä ja toimintatapoja, joilla pyritään ehkäisemään ja estämään tartuntojen syntyä.

Olemme tehostaneet aseptiikkaamme ja toimintatapojamme muun muassa seuraavilla toimenpiteillä:

  • Hygienia on ykkösprioriteettimme Olemme saaneet konsultaatiota Elegannin tiloihin sekä kosmetologin työn aseptiikkaan terveydenhuollon asiantuntijoilta sekä kartoittaneet työhömme ja toimitilaamme liittyvät riskit. Olemme suunnitelleet toimenpiteet näiden ohjeiden pohjalta ja sitoutuneet noudattamaan niitä joka päivä työssämme. Seuraamme Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistuksia aktiivisesti, ja päivitämme toimintaohjeitamme vastaamaan suosituksia. 
  • Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti – Meillä on osaamista ja laaja välineistö hygieeniseen toimintaan ja tartuntojen ehkäisyyn. Jokaisella ihonhoidon asiantuntijallamme on ammattikoulutuksen lisäksi Dermalogican Clean Touch -sertifikaatti. 
  • Puhtaanapito – Siivoamme liikkeemme päivittäin ja desifioimme kosketuspinnat jokaisen asiakkaamme välissä. 
  • Meillä asioidaan yksitellen – Palvelemme vain ajanvarauksella, ja liikkeessämme asioi enintään kaksi asiakasta kerrallaan. Emme järjestä ryhmätapahtumia, ja meille on mahdollista varata aika hoitojemme lisäksi myös henkilökohtaiseen ostoshetkeen. Kurkkaa kaikki kontaktittomat palvelumme ajanvarauksesta.
  • Maskit päivittäisessä käytössä Palvellessamme sinua käytämme aina kasvomaskia.
  • Muut materiaalit – Käytössämme on kertakäyttöpyyhkeitä ja tehokkaita ammattikäyttöön suunnattuja pesuaineita. 

Liikkeeseemme tullessasi

  • Kunnioitathan muita ja tulet hoitoon tai ostoksille vain terveenä. Jääthän kotiin mikäli koet lieviäkään flunssan oireita tai jos sinut on määrätty kotikaranteeniin. 
  • Otathan oman kasvomaskisi mukaan, kun vierailet liikkeessämme. 
  • Hyvinvoinnin asiantuntijamme ohjaa sinut suoraan opastettuun käsienpesuun ja -desifiointiin.

Poikkeusolosuhteet vaativat poikkeuksellisia toimia – onneksi meillä suurin osa edellä mainituista toimenpiteistä on osa normaaleja käytäntöjämme. Takaan, että olet parhaissa mahdollisissa käsissä meillä asioidessasi. Pysytään terveinä ja nähdään taas pian!

Turvallisuudestasi ja terveydestäsi huolehtien

Anni Kuittinen, SKY-kosmetologi ja Elegannin perustaja

kauneudenhoitostandardi_tunnus_color-1024x1016