Olemme voittaneet vuoden 2021 Phorest Client Experience Award -palkinnon.

Palkinto myönnetään loistavan asiakaspalvelun tarjoamisesta. Ja se myönnetään oikeiden asiakaspalautteiden perusteella. Isoin kiitos tästä kuuluu siis teille, ihanat asiakkaamme! Ilman teitä ei olisi meitä. Olemme saaneet teiltä huippuarvosanoja asiakaskyselyissämme. Teitä on ilo ja kunnia palvella nyt ja jatkossa ❤️

Asiakkailtamme kuultua:

Kiitos palvelusta, oli ihan 5/5! Vastaanotto oli lämmin ja aurinkoinen, hygieniasta huolehdittiin hyvin, minua kuunneltiin ja sain tilaamani palvelun. Tänne on aina kiva tulla, pieni lepohetki arjen keskellä. 🙂

Susanna

Ihanan tervetullut olo joka kerta, kun teille tulee. Ja niin joustavaa, mutkatonta ja laadukasta palvelua, että on vain kiitoksia sanottavana!

Johanna

Kiitos eilisestä hoidosta! Erityiskiitos siitä, että herättelit ajattelemaan ihoani uudella tavalla. Tajusin, että vertaan omaa pesupuhdasta ihoa muiden meikattuun ihoon. Harvoin muiden ihoa näkee yhtä tarkasti kuin omansa. Jatkan hyvää hoitoa, mutta vähemmän kriittisenä. Kiitos vielä!

Päivi

Laadukasta ja hyvää työtä ja erinomainen asiakaspalvelu. Sain kotiin myös jatkohoitoon selkeät ohjeet ja suositukset. Kiitos!

Marjaana

Ihana kosmetologi joka hoitaa sielua ja ihoa. Kiitos kun olet olemassa.

Heta

Superpalvelu ja ihanat hoidot; Anni on todella ammattitaitoinen ja tarkka työssään, suosittelen!

Benita