Kasvohoito kosteuttaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa

Kauneus ja komeus kumpuavat sisältä, mutta pienen hemmottelun avulla ne näkyvät kauas. Kasvohoitomme on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Kasvohoitomme kosteuttavat, kirkastavat, kiinteyttävät ja puhdistavat ihoasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Jokainen iho kaipaa yksilöllistä hoitoa, ja meidän tehtävämme ihonhoidon asiantuntijoina on räätälöidä sinulle paras mahdollinen hoito. Suunnittelemme ja toteutamme kasvohoitomme aina yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen kansainvälisesti palkituilla Dermalogica-sarjan tuotteilla. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita, kuten ammattitason ultraäänipuhdistusta, mikrovirtakäsittelyä, kasvo- ja Gua Sha kivihierontaa sekä muita tehokkaita erikoishoitoja.

kasvohoito-dermalogica
Hinnasto
Varaa aika

Yksilölliset Pro Skin -kasvohoidot (30 tai 60 minuuttia)

Kasvohoidoissamme hemmottelemme ihoasi kokonaisvaltaisesti ihosi tarpeiden mukaisesti. Rentouttaviin kasvohoitoihimme kuuluuvat ihoanalyysi ja kosteusmittaus, syväpuhdistus, tehokas naamio, hemmottelevat hoitovoiteet ja -seerumit sekä rentouttava kasvo- ja hartiahieronta.

Tehokkaat Dermalogica Pro Power Peel -kuorintasarjahoidot

Hellävarainen ja tehokas kemiallinen kuorinta vauhdittaa ihosolujen uudistumista ja on yksi tehokkaimmista keinoista saavuttaa näkyviä tuloksia. Hoitomme puhdistaa ja kirkastaa ihoasi tehokkaasti ja auttaa häivyttämään juonteita. Kuorintahoitomme toteutetaan kolmen (3) tai kuuden (6) kerran sarjana. Hoitoon sisältyy kotihoitopakkaus.

kasvohoito-dermalogica

Kasvohoitomme sisältävät:

  • Asiantuntijamme ihoanalyysin
  • Kasvojen ihon kosteusmittauksen
  • Kaksoispuhdistuksen
  • Oman ihosi mukaiset erikoiskäsittelyt
  • Naamion
  • Hoitovoiteet ja seerumit
  • Yksilölliset kotihoito-ohjeet
Hinnasto
Varaa aika