Elegannin tarina

Eleganni on täyden palvelun kauneushoitola, joka tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä hyvinvointipalveluita kaikenikäisille. 

Eleganni sai alkunsa 12 vuotta sitten SKY-kosmetologi Annin visiosta luoda hoitola, johon jokaisen – niin asiakkaan kuin henkilökunnan – on mukava tulla. Terve ja hyvinvoiva iho kuuluu kaikille, minkä eteen työskentelemme tinkimättömästi joka päivä. 

Ihonhoito voi olla helppoa ja mukavaa. Olemme erikoistuneet tuloksellisiin ja luonnollisiin arkea helpottaviin palveluihin. Jokainen ihminen on yksilö, ja siksi räätälöimme hoitomme ja tuotesuosituksemme aina yksilöllisiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopiviksi. Käytämme työssämme korkealaatuisia kotimaisia tuotteita. 

Eleganniin voit aina tulla omana itsenäsi ja päästää irti arjen vaatimuksista. Olemme palvelleet asiakkaitamme viihtyisässä Sahaajankadun toimipisteessämme jo yli viiden vuoden ajan. Annin visiosta on tullut totta, ja nyt tarinamme jatkuu kahden kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijan voimin. 

Lämpimästi tervetuloa Eleganniin! 

Eleganni - Anni Kuittinen

Anni

CIDESCO- ja SKY-kosmetologi, Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja, Elegannin perustaja ja eläinrakas luonnossa liikkuja 

Laadukas asiakaspalvelu ja hoitotyö ovat minulle sydämen asioita. Minulla on yli 10 vuoden kokemus kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijana. Olen suorittanut kansainvälisen kosmetologien CIDESCO-tutkinnon ja kouluttautunut Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentajaksi. Lisäksi käyn monipuolisesti jatkokoulutuksissa säännöllisesti.

Minulle tärkeintä on kohdata asiakkaani ihmisenä, yksilöllisesti ja kuunnellen. Mieluisinta työssäni on mahdollisuus tarjota asiakkailleni pitkäjänteistä tukea ihonhoidossa ja hyvinvoinnissa. Erityisosaamistani ovat yksilöllisen ihonhoidon suunnittelu ja toteutus, palautuminen, kestopigmentointi ja muut pysyviin tuloksiin tähtäävät arkea ja juhlaa helpottavat ja ilahduttavat hoidot. Vastaan Elegannissa myös koulutuksesta ja toiminnan kehittämisestä.

Saara

Meikkaaja-maskeeraaja ja hiusalan asiantuntija

Rakkaasta harrastuksesta lähtenyt intohimoni laajeni ammatiksi, kun valmistuin esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnosta maskeeraajaksi vuonna 2018. Minulla on laaja kokemus erilaisista meikkaus- ja maskeeraustöistä yksityisasiakkaitteni arjen ja juhlan huippuhetkistä elokuva- ja teatterimaskeerauksiin sekä televisio- ja mainosmeikkaukseen.

Kun lähdet meikkituolistani, sinulla on parhaita puoliasi korostava, viimeistelty ja itsesi näköinen meikki – ja mikä tärkeintä – hyvä ja itsevarma fiilis. Seuraan tarkasti uusimpia trendejä, ja rakastan myös heittäytyä luovaksi. Minut voit tilata myös kotiisi, työpaikallesi tai tapahtumiin Etelä-Suomen alueella.

Hoitolakoira Ava

Meillä vieraillessasi saatat myös tavata vastaanotossamme ihanan, kiltin ja rauhallisen hoitolakoiramme. Ava on tottunut kosmetologin apuri ja sydämellisen asiakaspalvelun ammattilainen. Ava on asiakkaidemme suosikkivieras ja toivottu tassuterapeutti – onhan eläinten läsnäololla tutkitustikin mieltä rauhoittavia vaikutuksia.

Korkeat siisteys- ja hygieniastandardimme pätevät myös hoitolakoiriemme läsnäollessa. Kerrothan aikaa varatessasi, jos sinulla on esteitä koiran läsnäololle. Voit kirjoittaa siitä ajanvarauksesi lisätietoja kohtaan.