Elegannin tarina

Eleganni on täyden palvelun elämyshoitola, joka tarjoaa laadukkaita sekä yksilöllisiä kosmetologi- ja hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. 

Eleganni sai alkunsa 13 vuotta sitten Sky/Cidesco kosmetologi Annin visiosta luoda hoitola, johon jokaisen – niin asiakkaan kuin henkilökunnan – on mukava tulla. Terve ja hyvinvoiva iho kuuluu kaikille, minkä eteen työskentelemme tinkimättömästi joka päivä. Erikoisuutenamme on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähestymistapa niin ihonhoitoon kuin Hengähdyshetkiä® palautumispalveluihimme.

Ihonhoito voi olla helppoa ja mukavaa. Olemme erikoistuneet tuloksellisiin ja rentouttaviin arkea helpottaviin palveluihin. Jokainen ihminen on yksilö, ja siksi räätälöimme hoitomme, palautumispalvelumme ja tuotesuosituksemme aina yksilöllisiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopiviksi. Käytämme työssämme korkealaatuisia kotimaisia tuotteita. 

Meille voit aina tulla omana itsenäsi ja päästää irti arjen vaatimuksista. Uusi heinäkuussa avattu liiketilamme sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Röykkä Resortin Lettovillassa.

Sydämellisesti tervetuloa Eleganniin!

Anni Kuittinen

Nurmijärveläinen CIDESCO- ja SKY-kosmetologi, Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentaja ja eläinrakas luonnossa liikkuja 

Laadukas asiakaspalvelu ja hoitotyö ovat minulle sydämen asioita. Minulla on yli 10 vuoden kokemus kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijana. Olen suorittanut kansainvälisen kosmetologien CIDESCO-tutkinnon ja kouluttautunut Hengähdyshetkiä® Palautumisvalmentajaksi. Lisäksi käyn monipuolisissa jatkokoulutuksissa säännöllisesti.

Minulle tärkeintä on kohdata asiakkaani ihmisenä, yksilöllisesti ja kuunnellen. Mieluisinta työssäni on mahdollisuus tarjota asiakkailleni pitkäjänteistä tukea ihonhoidossa ja palautumisessa. Erityisosaamistani ovat yksilöllisen ihonhoidon suunnittelu ja toteutus, palautuminen, kestopigmentointi ja muut pysyviin tuloksiin tähtäävät arkea ja juhlaa helpottavat ja ilahduttavat palvelut. Vastaan Elegannissa myös toiminnan kehittämisestä.

Hoitolakoira Ava

Meillä vieraillessasi saatat myös tavata vastaanotossamme ihanan, kiltin ja rauhallisen hoitolakoiramme. Ava on tottunut kosmetologin apuri ja sydämellisen asiakaspalvelun ammattilainen. Ava on asiakkaidemme suosikkivieras ja toivottu tassuterapeutti – onhan eläinten läsnäololla tutkitustikin mieltä rauhoittavia vaikutuksia.

Korkeat siisteys- ja hygieniastandardimme pätevät myös hoitolakoiriemme läsnäollessa. Kerrothan aikaa varatessasi, jos sinulla on esteitä koiran läsnäololle. Voit kirjoittaa siitä ajanvarauksesi lisätietoja kohtaan.