Avajaiset Elegannissa

13.8 klo: 13.00 – 18.30, sydämellisesti tervetuloa liikkeeseemme vierailulle

Tule tutustumaan liikkeeseemme ja palveluihimme Röykkä Resortin Lettovillan yläkertaan sunnuntaina 13.8 klo: 13.00-18.30 välillä. Myymälässämme ja netissä useita upeita avajaistarjouksia. Kaikki tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita ja vapaita aikoja riittää, kannattaa siis toimia vikkelästi.

Avajaistarjoukset liikkeessämme

Yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta -20%, koskee kaikkia myymälämme tuotteita jotka on ostettu avajaispäivänä 13.8. Myymälästämme voit ostaa kotimaista laadukasta ammattikosmetiikkaa kosmetologin opastuksella. Oikein suunniteltu ihonhoito on helppoa ja mukavaa, tule meille tekemään löytöjä itsellesi tai lahjaksi. Esittelyssä avajaisissa: ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa Unna Nordic, BTB13 tieteeseen perustuva patentoitu medikaalinen ihonhoitosarja sekä uutena Catteco käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa Nurmijärveltä.

Osallistu arvontaan

Osallistu arvontaan liikkeessämme tai some kanavissamme avajaispäivänä 13.8 ja voit voittaa itsellesi 50 euron lahjakortin Eleganniin. Arvonta suoritetaan 13.8 klo: 18.30. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin palveluihimme sekä tuotteisiin.

Avajaistarjoukset

  • Kokonaisvaltainen kasvohoito (60 min). Hoidon yhteydessä veloituksetta: kulmien ja ripsien kestovärjäys (edun arvo: 35 euroa). VARAA TÄSTÄ. Hoidon löydät ajanvarauksestamme kohdasta Erikoistarjoukset, tarjous voimassa 30.9.2023 saakka, etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

 

  • Kahden samanlaisen kasvohoidon varaajalle toinen kasvohoito -40%. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ajanvaraus ja voimassaolo: molemmat kasvohoidot tehdään aikavälillä 14.8-30.9. Varaathan molemmat hoitoajat kerralla, muista kirjoittaa varauksen lisätietoihin koodin: Avajaistarjous. Molemmat hoidot maksetaan ensimmäisellä käynnillä. VARAA TÄSTÄ.

Lämpimästi tervetuloa hemmotteluun!