Dermalogica Pro Power peel kuorintahoidot nyt meillä! Upea iho on nyt jokaisen saatavilla. Tällä tehokkaalla kemiallisella kuorinnalla pääsemme vaikuttamaan suoraan ihosi päähuolenaiheisiin. Valitse mieleisesi hoidon pituus ja hoito räätälöidään aina sinun ihosi tarpeisiin.

Tämä uusi edistyksellinen hoito korvaa tutut dermalogica BioSurface Peel kuorintahoidot. Vanhaan verrattuna vaihtoehtoja on nyt enemmän, tulokset ovat nopeampia ja parempia. Hoidon pituuteen voit myös vaikuttaa itse, kuten ProSkin hoidoissakin. Jätä ihosi huolenaiheet osaavien SKY-kosmetologiemme käsiin. Jokaisessa hoidossa tehdään ihoanalyysin perusteella myös yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma jonka saat kotiin mukaasi. Tärkeä ja oleellinen osa ihonhoitoa on sinulle suunniteltu kotihoitorutiini. Huomioithan että tämä hoito ei sovellu ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai tottumattomalle ihonhoitajalle- ihonhoidon aloitukseen suosittelemme dermalogica ProSkin hoitoja.

Pro Power Peel 60 – 145€ (Sis. dermalogica kotihoitopakkauksen)
Tämän tehokkaan kemiallisen kuorinnan avulla vaikutat aknen, ikääntymisen ja hyperpigmentoitumisen jättämiin jälkiin ja saat ihostasi taas dramaattisesti sileämmän ja tasaisemman.
UUTTA! Pro Power Peel 30 – 95€ (Sis. dermalogica kotihoitopakkauksen) Kemiallinen kuorintahoito, joka räätälöidään ihosi tarpeisiin. Tuloksena huomattavasti sileämpi ja tasaisempi iho.

Varaa aika hoitoon tästä.