Sokerointi turvallisesti ja helposti

Haluatko päästä eroon epämiellyttävistä ihokarvoista? Sokeroinnin avulla voit saavuttaa terveen, karvattoman ihon hygieenisesti ja helposti. Sokerointi tehdään 100 % luonnontuotteella ammattilaisen toimesta.

Sokeroinnin avulla saadaan myös heikennettyä karvoitusta. Karvat poistetaan siten, että ne eivät katkeile ja iho pysyy jatkossa karvattomana pidempään. Uusi karva kasvaa hentona.

Sokerointi sopii sekä naisille että miehille, ja kaikille halutuille alueille.

Miten sokerointi tehdään?

Sokeroinnissa karvanpoiston kannalta paras karvanpituus on minimissään 3 mm. Brasilialaisessa sokeroinnissa kannattaa lyhentää karvat 4-5 mm pituisiksi.

Sokeroinnissa karvat poistetaan sokerimassan avulla. Sokerimassa kuorii kuolleen ihosolukon pois, ja samalla lähtee pois myös ihokarvat.

Sokeroinnin jälkeen iholle levitetään hoitovoidetta. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen iho voi punoittaa, mutta rauhoittuu nopeasti. Samana päivänä tulisi välttää voimakasta hikoilua mm. sauna sekä rankka urheilu- koska hikirauhanen ja karvatuppi ovat yhteydessä toisiinsa, näin vältytään ihoärsytykseltä.

Sokeroinnin uusimisen tarve on yksilöllistä, mutta noin 3-4 viikon välein on tyypillinen aika uusia sokerointia. Hoitojen välillä ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti, kosmetologimme opastavat mielellään sinun ihollesi sopivimman kuorinnan sekä hoitovoiteen valinnassa.

Tarkista sokerointiemme hinnat hinnastostamme

Varaa aika sokerointiin

PALUU ETUSIVULLE