Ripsienpidennyksillä kaunis katse

Kaipaatko huoliteltua ilmettä ilman meikkiä? Ripsenpidennykset auttavat sinua saamaan kauniin ja intensiivisen katseen heti herättyäsi. Ammattilaisen avulla saat turvallisesti huolettoman ilmeen useaksi viikoksi. Voit valita ripsien pituuden ja kaarevuuden useista vaihtoehdoista.

Ripsienpidennyksissä ripsiisi liimataan ripsienpidennyksiin tarkoitetulla erikoisliimalla ripsikuituja. Toiveesi mukaan teemme ripsistäsi luonnolliset, tai näyttävän tuuheat. Voimme tehdä sinulle myös osapidennykset, jossa ripsiä lisätään ensisijaisesti silmiesi ulkonurkkiin. Tämä voi olla hyvä idea esimerkiksi juhlameikin näyttävyyttä parantamaan.

Voit valita tavallisen ripsenpidennyksen tai volyymiripset. Tavallisessa klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Volyymiripsissä sen sijaan käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut, joten ripsille ei silti tule painoa sen enempää kuin klassisessa ripsienpidennyksessä.

Ripsienpidennykset kestävät yksilöllisesti omien ripsiesi kasvusta riippuen kolmesta viiteen viikkoon. Suosittelemme huoltoväliksi kolmea viikkoa, jotta ripsesi pysyisivät mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Tarkista ripsienpidennysten hinnat hinnastostamme

Varaa aika ripsienpidennykseen

PALUU ETUSIVULLE