Microbladingin avulla luonnolliset kulmat

Microbladingin-kulmamuotoilun avulla kulmiin tehdään kulmakarvoja muistuttava pigmentointi, jossa kulmat näyttävät niin aidoilta, että niitä voisi luulla oikeiksi.

Microblading-hoito kestää kaikkiaan noin kaksi tuntia. Siinä jokainen karva piirretään yksitellen. Kulmat muotoillaan ensin tarkasti, ja suunnitellaan yhdessä kanssasi. Työssä käytetään steriilejä pieniä erikoisteriä, joilla läpäistään ihon pintakerros. Pigmentti ei erikoisterien avulla tunkeudu kovin syvälle ihoon. Ihoon vedetään pieniä viiltoja, joista väripigmentti asetetaan paikalleen. Väreissä on tarjolla on useita ruskean sävyjä, kylmiä ja lämpimiä.

Hoito uusitaan noin kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Tällöin kulmat vahvistetaan, jotta varmistetaan hyvä ja tasainen lopputulos.

Kotihoito microbladingin jälkeen

Hoidon jälkeen turvotus on yleensä vähäistä ja palautumisaika on nopea. Iho palautuu ja korjautuu noin 7-10 päivää hoidon jälkeen. Iho alkaa usein hilseillä parantumisvaiheessa, kun kulmiin syntyneisiin pieniin haavoihin muodostuu rupea. Rupia ei saa kuitenkaan raapia pois tulehdusriskin vuoksi.

Kulmia on tärkeää rasvata säännöllisesti hoitovoiteella.

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät ihotyypistä riippuen noin vuoden. Siinä väripigmenttiä laitetaan ainoastaan ihon pintakerroksen alle.

Muuta huomioitavaa microbladingissa

Käsittelyä ei suositella, jos olet raskaana, imetät, sinulla on diabetes tai jokin lääkekuuri, kuten antibiootit, verenohennuslääkkeet tai aknen hoitoon tarkoitettu isotretinoiini-lääkitys. Myös jotkut sairaudet, kuten verenvuototauti, estävät microblading-kulmien ottamisen.

Pigmentointityöhön ei ole Suomessa vastuuvakuutusta. Vastaamme työn jäljestä ja asiakas puolestaan mahdollisista jälkireaktioista sekä tietenkin huolellisesta ja hygienisestä hoidosta.

Tarkista microbladingin hinta hinnastostamme

Varaa aika microblading-kulmamuotoiluun

PALUU ETUSIVULLE