Monipuolinen, rentouttava ja tehokas kasvohoito juuri sinun ihollesi

Tervetuloa kasvohoitoon, jonka pituuden ja sisällön voit itse päättää. Kasvohoidolla voimme kosteuttaa, puhdistaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihoasi tai vaikka vain rentouttaa mieltäsi. Kasvohoitomme tehdään sinulle yksilöllisesti, ihon kunnon, ihoanalyysin ja toiveidesi mukaisesti. Valitse haluamasi hoidon pituus 30min tai 60min ja ammattitaitoiset kosmetologimme räätälöivät hoidon juuri sinun ihollesi sopivaksi. ProSkin30 ja ProSkin60 hoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Lisäksi hoidon tarpeen ja toiveidesi mukaan teemme esimerkiksi tehokasta kemiallista kuorintaa Pro Power Peel 

Jokainen iho kaipaa erilaista, sille sopivaa hoitoa, ja meidän tehtävämme ammattilaisina on räätälöidä sinulle paras mahdollinen hoito. Käytämme edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja tekniikoita. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissa tehokkaasti ultraäänipuhdistusta, mikrovirtakäsittelyä ja kasvohierontaa sekä muita tehokkaita erikoishoitoja.

Kaikki kasvohoitomme tehdään kansainvälisesti palkituilla dermalogica tuotteilla. Pitkä kokemuksemme sarjan käytöstä on osoittanut sen monia muita sarjoja tehokkaammaksi, sekä hellävaraiseksi herkimmillekin ihoille. Tuotteissa ei käytetä synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyä eikä väriaineita.

Meiltä saat ammattitaitoisesti toteutetut dermalogica expert sekä specialist kasvohoidot. Dermalogica expertit sekä specialistit ovat Dermalogican kouluttamia ihoterapeutteja ja tietenkin SKY-Kosmetologeja. Käymme jatkuvasti täydennyskoulutuksissa ja olemme perillä alan uutuuksista sekä uusista hoitomuodoista, joita hyödynnämme työssämme sinun parhaaksesi. Pidämme erityisen tärkeänä että saat juuri omalle ihollesi parhaiten sopivan kasvohoidon meidän osaavissa käsissämme. Ihon kotihoitosuunnitelmaa unohtamatta.

Mitä tarkoittaa Expert ja Specialist ihoterapeutti?

Expertit ovat kokeneita ja korkeimman Dermalogica ihoterapeutti koulutustason suorittaneita kosmetologeja. Expert ihoterapeutti osaa vastata kattavasti vaikeimpiinkin kysymyksiin ihosi hoidosta. Sekä laatia sinulle sopivan hoitosuunnitelman kädenkäänteessä. Spesialistit taitavat kaikki dermalogica kasvohoidot ammattitaidolla, voit kääntyä myös Specialistin puoleen kaikissa ihonhoitoosi liittyvissä kysymyksissä. Specialistimme voi tarvittaessa konsultoida expert ihoterapeuttia, joten voit olla varma hyvistä hoitotuloksista myös Specialistilla käydessäsi.

Kaikki kasvohoitomme sisältävät:

ihoanalyysin & yksilölliset kotihoito-ohjeet

kasvojen ihon kosteusmittauksen

kaksoispuhdistuksen

naamion

hoitovoiteet & seerumit

Tarkista kasvohoitojemme hinnat hinnastostamme

Varaa aika kasvohoitoon

PALUU ETUSIVULLE