Virkistävä jalkahoito piristää

Jalat ovat päivittäin kovalla koetuksella ja kaipaavat huolenpitoa. Kovettumat, känsät, kuivuus – ne kaikki vaikuttavat jalkojesi hyvinvointiin. Virkistävä ja hoitava jalkahoito räätälöidään sinulle sopivaksi ihosi kunnon ja toiveidesi mukaisesti. Jalkahoidossa huolehdimme siitä, että lähdet kotiisi virkistyneenä ja terveempänä, kauneutta unohtamatta.

Jalkahoidossa hoidetaan terveyttä ja rentoudutaan

Jalkahoidossa jalkojen ihoa ja mahdollisia kovettumia hoidetaan käsin, jalkaporalla sekä raspin avulla. Saat myös kynsien ja kynsinauhojen huollon sekä hoidamme jalkojesi ihoa hieronnalla, kuorinnalla ja kosteuttavalla naamiolla.

Voit valita jalkahoidoksi nopean puolen tunnin pikahoidon, tunni täydellisen jalkahoidon tai hemmotella itseäsi kokonaisvaltaisella 75 minuutin jalkahoidolla. Voimme myös yhdessä suunnitella tarpeisiisi sopivan hoidon.

UUTTA! Kaikkiin jalkahoitoihin valittavissa nyt myös kaunis ja nopea geelilakkaus. Etuna tavalliseen lakkaan verrattuna, pidempi pysyvyys n. 2-3 viikkoa, oman kyntesi kasvusta riippuen. Geelilakka on nopea toteuttaa, aikaa tähän menee vain 15min ja kynnet ovat heti valmiit. Mikäli toivot pidempää pysyvyyttä sekä enemmän koristelua silloin suosittelemme perinteistä geelausta.

Tarkista jalkahoitojemme hinnat hinnastostamme

Varaa aika jalkahoitoon

PALUU ETUSIVULLE