Eleganni tarjoaa korkealaatuisia kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluja Helsingissä.

Tutustu palveluihimme:

KESTOPIGMENTOINTI 3D

Kestopigmentointi eli permanent make up tarjoaa mahdollisuuden pysyvämpään huoliteltuun ulkonäköön. Kestopigmentointi tehdään tatuoimalla ihoon, ja sen avulla saadaan esimerkiksi kauniit kulmien ja ripsien rajaukset. Kestopigmentoinnin on tarkoitus näyttää luonnolliselta silloinkin, kun sinulla ei ole meikkiä.

MICROBLADING

Microbladingin-kulmamuotoilun avulla kulmiin tehdään kulmakarvoja muistuttava pigmentointi, jossa kulmat näyttävät niin aidoilta, että niitä voisi luulla oikeiksi.

KASVOHOIDOT (dermalogica)

Kasvohoito puhdistaa ihosi tehokkaasti ja kirkastaa ja kiinteyttää ihoasi. Jokainen iho kaipaa erilaista, sille sopivaa hoitoa, ja meidän tehtävämme ammattilaisina on räätälöidä sinulle paras mahdollinen hoito.

SUIHKURUSKETUS

Suihkurusketuksen avulla saat ihanan hehkun ihollesi – ilman auringon uv-säteilyä. Turvallinen ja kaunis rusketus kehittyy hoidon jälkeen ihollesi nopeasti.

SOKEROINTI

Sokeroinnin avulla saadaan myös heikennettyä karvoitusta. Karvat poistetaan siten, että ne eivät katkeile ja iho pysyy jatkossa karvattomana pidempään. Uusi karva kasvaa hentona. Sokerointi sopii sekä naisille että miehille, ja kaikille halutuille alueille.

JALKAHOITO

Virkistävä ja hoitava jalkahoito räätälöidään sinulle sopivaksi ihosi kunnon ja toiveidesi mukaisesti. Jalkahoidossa huolehdimme siitä, että lähdet kotiisi virkistyneenä ja terveempänä, kauneutta unohtamatta.

RIPSEN PIDENNYKSET (volyymiripset)

Ripsenpidennykset auttavat sinua saamaan kauniin ja intensiivisen katseen. Ammattilaisen avulla saat turvallisesti huolettoman ilmeen useaksi viikoksi. Voit valita ripsien pituuden ja kaarevuuden useista vaihtoehdoista.

GEELIKYNNET

Geelikynnet tekevät käsistäsi huolitellut ja kauniit moneksi viikoksi. Voit valita kauniin ranskalaisen manikyyrin tai esimerkiksi sähäkät glitterkynnet oman makusi mukaan.

 

Tutustu palveluiden hinnastoon

PALUU ETUSIVULLE